2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 158984 بازدید | 1493 پست
نه صفحه رو خوندم.فقط اعصابم خورد شد.چقدر یه عده از کاربرا نمیخوان که بفهمن استارتر چی میگه.حتی میگن ...

ممنونم واقعا ❤️🙏🏻

که تنها منظور منو ازین تاپیک متوجه شدید

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اول توی تاپیکم راجب بشقاب نوشتم😐بعدشم بابا چرا متوجه منظورم نمیشید بخدا عربی نمیگممیگم ترکیب الو ...

باشه عزیزم حالا نزن منو 

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
بله اگه اینا هم برای اولین بار نمیرفتن واسه شام جاری همون الویه خالی رو بدون سوپ هم میداد حرفی نبود ...

دقیقا خواسته بگه دیگه نیاین 

هم کار جاریش خیلی زشت بوده 

هم اینکه خوده استارتر معلومه با توقعات خیلی بالا رفته خونه جاری جونش🤣🤣

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
2805
دقیقا خواسته بگه دیگه نیاین هم کار جاریش خیلی زشت بوده هم اینکه خوده استارتر معلومه با توقعات خیلی ب ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

چنوشته قرعه میندازید؟تو همه قرعه ها شرکت کردن یعنی خونه شما وبقیه به قید قرعه اومدن؟یا اولین قرعه به ...

نه ایشون جز آخرین نفرات بودن که به اسمشون در اومد

عزیزم گاهی وقتا مردا انقد نفهم هستن که بدون اینکه نظر زنشونو بدونن همینجوری مهمون دعوت میکنن مثل شوهر احمق من 

شوهر منم بدون اینکه از من یه نظر بخواد هفته ای چندبار خانوادشو دعوت میکرد جالب اینجاست میگفت شام میذارم بیایید خونمون ، یعنی دقت کنید همه چی گردن من بود یدونه چایی نمیگرفت به مهمونا اونوقت می‌گفت من شام میذارم بیایید، به من به چشم یه خدمتکار نگاه میکرد ، دیدم آدم نمیشه چندبار که اومدن محل ندادم اخم کردم غذای نونی گذاشتم جلوشون تا پاشون بریده شد ، بابا گاهی وقتا آدم حوصله خودشم نداره چه برسه به اینکه هر دفعه مهمونی بده الان مثل قدیم نیست که ملت هزارتا مشکل دارن همه چی پول نیست که طرف پولدار باشه قرار نیست که همشو بریزه تو حلق این و اون 

به نظر منم دیگه نرید خونشون ، اون خانوم رو من درک میکنم اجتماعی نیست و با این کارش خواسته بگه من راضی به مهمونی دادن نیستم و به اجبار شوهرم میایید خونمون 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊

سوپ با سالاد الویه رسما میخاست اسهالتون کنه

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

عزیزم گاهی وقتا مردا انقد نفهم هستن که بدون اینکه نظر زنشونو بدونن همینجوری مهمون دعوت میکنن مثل شوه ...

ما اولین بار بود مهمونشون بودیم 

حرف شماهم کاملا درسته پدربزرگ من هم هرکیو میدید دعوت میکرد خونشون ناهار و شام طفلک پا برای مادر بزرگم نموند🥲

کار خیلی بی فکرانه آیه

شماهم کار خوبی کردید

عزیزم یه سوال اگ این بساط های مهمونی جم شه سال تا ماه کجا بریممن خودم دوتا جاری دارم با یه خار شوهرس ...

ببخشیدا ولی کسی مسئول پوسیدن شما نیست اگ دوست نداره شمارو ببینه چی؟

خدایا خودمو به تو سپردم.

عزیزم گاهی وقتا مردا انقد نفهم هستن که بدون اینکه نظر زنشونو بدونن همینجوری مهمون دعوت میکنن مثل شوه ...

منکه فکر نمیکنم اینطور باشه 

ولی اگر اینطوره پس خود اون جاری هم نباید تو همه مهمانیهای شام حضور داشته باشه و همه جا مهمونی بره 

و نوبت خودش بی احترامی کنه ب مهمون! اونم مهمونی ک سالی یبارم خونه شون نمیرن... 

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
برای منم همین عجیبه آخه وگرنه نمیگم الویه بده که میگم ترکیب این دوتا غذای سنتی و امروزی عجیب بود

کجاش عجیبه آخه ،سوپ یه پیش غذاست و خیلی عادیه که همراه سالاد الویه یا هر غذایی  باشه

من بارها سفره شام مهمونی دیدم که اگر می خواستن غذای نونی بدن غذا مثلا مرغ و سالاد الویه و سوپ بوده

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

2810