2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 164693 بازدید | 1534 پست

بنظرم چون خودمانی بوده و میگین بقیه هم ماکارونی و کوکو درس کردن خوب بوده دیگه چون الان هوا سرده سوپ درست کرده بعدم سالاد الویه واقعا سنگینه و هزیننه اش هم خیلی زیاد میشه.البته من خودم اینجور دورهمی اجباری رو دوس ندارم و عمرا همچین چیزی برای مهمون درس نمیکنم.ما هم چ وقت پیش رفتیم مهمون کسی که خودش مهمونمون کرد پذیراییشون عالی همه چی زیاد ولی ظرف اصلا نداش بالای ۱۰ ساله ازدواج کردن مثلا آبکش نداش بشقاب و لیوان چایی به اندازه نداش.اصلا ی وضعی بود نوبتی چای میخوردن مهمونا و از همه مهمتر میخواستیم ظرف بشوریم اسکاج ظرفشویی آخرش مجبور شدیم ی پارچه پنبه ای تمیز ببریم اسکاج کنیم وضع مالیشونم خوبه.خانمه هم تند تند تاکید میکرد که  اینقدر وسیله دارم ظرفام همه تو کارتون داخل کمددیواری.اسکاجم فک کنم داخل بسته تو کمد بود 😅😅

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
نه عزیزم فحاشی جایز نیست 🤣خونه خاهرشوهرا ماکارونی و اینچیزا میخوردن به جاری بدبخت که رسید آسمون تپی ...

خواهر شوهرای من بسیار آدمای پخته و خانومی هستن 

بارها بچه‌ای جاریمو نگه داشتن و باررر ها ناهار و شام دعتمون کردن 

نمی‌دونم چرا ما ایرانی ها همش دنبال جنگ خواهر شوهر و جاری هستیم . 

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

نه عزیزم فحاشی جایز نیست 🤣خونه خاهرشوهرا ماکارونی و اینچیزا میخوردن به جاری بدبخت که رسید آسمون تپی ...

نه من بخاطر قند گفتم بقیش مهم نبود برام😂😂که البته دوباره خوندم دیدم شکلات بوده پس غلاف کردم فحشامو😁

بابا از جاری‌ش خوشش نمیاد به چ زبونی بگه😂

واقعا بعضیاتون یا نمیخونید موضوع هارو یا فقط به قصد جنگ با با استارتر تاپیک میزنید... فقط امیدوارم توی زندگی واقعیم آنقدر ساده و نشنیده و نخونده قضاوت نکنیم❤️

بنظرم بی احترامی به مهمون

اون موقع ک خوش خوشان میرین خونه بقیه ازتون حداقل پذیرایی رو میکنن شمام باید شعور داشته باشی درست میزبانی کنی بعضی خانوما واقعا حس میکنم فقط پی مفت خوری هستن

من الان خودم باردارم مهمون دارم ۲۰نفر دلم میخام برا مهمونام ک حداقل سالی یکبار خونه من میان سنگ تموم بذارم البته اسراف نه ولی بالاخره اون موقع ک خونشون رفتم باید جواب پذیراییشونو بدم

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚
برادرشوهرت رفتارش چطور بود؟من همسرم نمیذارم همچین غذایی واسه مهمون بیارم

هیچ واکنشی نداشتن و حتی وقتی خواهرشوهرام توی آشپزخونه بودن و جاریم کنار برادر شوهرم نشسته بود و باهم صحبت میکردن

عزیزم اولش از سوپ و الویه شاکی بود بعد دید نظرات منفیه رفت روی تعداد بشقاب کلا بنظرم وقتی خیلی دوستا ...

من اول توی تاپیکم راجب بشقاب نوشتم😐

بعدشم بابا چرا متوجه منظورم نمیشید بخدا عربی نمیگم

میگم ترکیب الویه و سوپ برام عجیب بود نمیگم غذاش بد بود ، عجیب بود عجیبببب

2810