2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 164604 بازدید | 1534 پست
اصلا عجیب نیست من ۱۰ ساله ازدواج کردم همسرم فرزند آخره و ۴ تا برادر شوهر دارم خونه ی سه تاشون رو تا ...

چطور میتونن دو روز دنیا آنقدر بی رحم باشن

مگه آدم چند تا خواهر برادر بذاره 

من برای خودم نمیگم ، ولی میبینم که شوهرم کنار خانوادش خوشحاله و دوست داره همه رو جمع ببینه . واسه همینه اگر هیچکس هم دعوتم نکنه من بازم مهمونششون میکنم 🫠

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

آخه برام عجیبه بعضیا اصلا نمیخونن من چی میگم همش منو متهم به بی اخلاقی میکنن و می‌خوان فقط منم مقصر ...

بابا جو گیر میشن ببینن کامنتا مثبته همه مثبت نظر میدن منفیه همه منفی نظر میدن درست هم نمیخونن

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞                                                

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واسع همینه هیچوقت تاپیک نمیزنم ببین ۹۰ درصد آدمایی که تو این سایتن ، تو دنیای واقعی اگر ببینیشون حتی ...

واقعا همینطوره قصد توهین ندارم ولی به نظرم اکثرا کم سن و سال و کم تجربه ان‌ فقط نظر ایده آل سونو میگن❤️

2805
سوپ و سالاد الویه رو چطور میشه با هم سرو کرد😐

برای منم همین عجیبه آخه وگرنه نمیگم الویه بده که 

میگم ترکیب این دوتا غذای سنتی و امروزی عجیب بود

چطور میتونن دو روز دنیا آنقدر بی رحم باشنمگه آدم چند تا خواهر برادر بذاره من برای خودم نمیگم ، ولی م ...

دیگه بعضیا اینطورین. 

البته من و همسرم جفتمون ازشون دل خوشی نداریم و حتی همسرم ۴ سال پیش گفت من اونا رو کلا از دلم پرت کردم بیرون چون مرده و زنده من براشون فرقی نداره.

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞                                                

بجز بشقاب نذاشتن بقیه اش اوکی هست.‌دیگه اون رسم و رسومات داره کمرنگ میشه.‌خواسته خودشو اذیت نکنه. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
خواهر شوهرای من بسیار آدمای پخته و خانومی هستن بارها بچه‌ای جاریمو نگه داشتن و باررر ها ناهار و شام ...

اتفاقا توی ایران همیشه طرف عروسو میگیرن و خاهرشوهر و مادرشوهر مار دوسر هستن 

ولی جاریت خداییش کارش بد نبود عزیزم چون کلا قرارتان به غذای ساده بوده و دراصل میخواستین دورهم باشین پس بیخیال این باش که چرا کم دادن یا ندادن اگه خیلی ناراحت شدین دیگه نرین خونش و دعوتشم نکنین کلا از گروهتون خارجش کنین

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                

تو این گرونی همین هام کلی هزینه اش میشه ،مهم دور هم بودن صلحه ی رحم هست نه شکم ،مگه شما گرسنه ای خونه خودت  و واسهدشکم رفتی مهمونی ؟اگه اخلاقشون باهاتو‌خوب بود پس مشکلی نیست،در ضمن تجسس گناه کبیره هست 

اتفاقا توی ایران همیشه طرف عروسو میگیرن و خاهرشوهر و مادرشوهر مار دوسر هستن ولی جاریت خداییش کارش بد ...

بحث غذا نیست عزیزم من نگفتم الویه بده گفتم کنار سوپ برام عجیب بوده همین 

بحث پذیراییشون بود

نه صفحه رو خوندم.فقط اعصابم خورد شد.چقدر یه عده از کاربرا نمیخوان که بفهمن استارتر چی میگه.حتی میگن شاید جاری پریود بوده و نتونسته پذیرایی کنه.تااین حد طرفداری بیخود.بعد از ده سال ازدواج،حتی اگه هم قرعه کشی نمیشد،کارشون درست نبوده.فکر کنید اگه قرعه کشی نمیشد،معلوم نبود تا کی ،این اقوام،خونه ی جاری رو به چشم میدیدن.

کسی که مهمون دوست باشه،خیلی احترام میذاره.نه اینکه بشینه با گوشی کار کنه یا بقیه آشپزخونشو مرتب کنن.

اینایی که طرفداری بیخود میکنن و اصلا نمیفهمن که اسی چی میگه،صد در صد خودشون مثل حاری اسی هستن و نمیخوان بپذیرن که کارش اشتباه بوده.

ما هم مهمونی دادیم و هم مهمونی رفتیم.بقول اسی،آدم حس مزاحم بودن پیدا میکنه.

حالا بعد ده سال یه بار دعوت کردن میتونستن یکم بهتر پذیرایی کنن.. اخه سوپ و اولویه؟؟؟حالا دوسه مدل غذا باشه اینام کنارش قابل درکه ولی به تنهایی؟یه بار چایی؟میگن فحشم میدی دوتا بده 😂چایی که همه ایرانیا چایی خورن

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
تو این گرونی همین هام کلی هزینه اش میشه ،مهم دور هم بودن صلحه ی رحم هست نه شکم ،مگه شما گرسنه ای خون ...

فقط گناه به پای من نبسته بودن این زیر که اونم مهیا شد سپاسگزارم❤️😄

نه من بخاطر قند گفتم بقیش مهم نبود برام😂😂که البته دوباره خوندم دیدم شکلات بوده پس غلاف کردم فحشامو ...

چی بگم 

هرچی بقیه میگن استارتر نمیخواد قبول کنه کارشون زشت نبوده چون فقط جنبه دورهمی داشته نه مهمونی رسمی

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
2810