2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 166016 بازدید | 1534 پست

آدم به روی باز میره نه به سفره  باز جز بشقاب نذاشتن بقیه کاراشون اوکی بوده شاید خواستن بنای سادگی رو بذارن

تعارف اضافی فقط فضای مهمونی رو از صمیمیت میندازه

این که خوبه خواهر من می گفت یه دوست خانوادگی داشتیم پیشنهاد داد که جوجه درست کنیم ببریم تو پارک و پولش رو دانگی حساب کنیم. ما هم یه جوجه مفصل درست کردیم بردیم وقتی شام رو خوردند گفتند دستتون درد نکنه نذرتون قبول. دفعه بعد ما رو دعوت کردند پارک.  برا ده نفر یه دیس الویه درست کرده بودند تازه آقاهه گفته بود بعضیا زیاد بر میدارن الویه رو. خواهرم گفت من یه لقمه نصفه فقط درست کرده بودم اونم نخوردم جلو چشمشون دادم به گربه دیگه هم رفت و آمد نکردیم باهاشون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان که فک میکنم میبینم جاریت باید به تعدادتون بشقاب میآورد تا حداقل لیوان چایی بدون قندتونو روش بزارید عجیبه اینو نمیدونسته

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..خدایاشکرت که به آرزوهام رسیدم  به امید بی بی چک مثبت...پس تو کی میای نی نی کوچولو نمیدونی آبجی جونت برات چیا خریده نمیدونی مامانی و بابایی چقدر منتظرتن .خدایا شکرت بالاخره...
چون شام هزار بار مهمون دعوت کردم و هزار بار مهمونی رفتم گفتم چه خوب شام نمی‌دنچون خونه کوچک دست و پا ...

نه خب خونه برادر فرق داره یه شام سالی یکبار فشاری نمیاره.

ادم دلش میخواد شام مهمونی بخوره.من خودم نمیدونم چرا غذای مهمونی ها برام خوشمزه تره،بقیه هم میان خونه ما میگن غذات خیلی خوشمره اس ولی به دهنِ خودم اینجوری نیست.خوبه شرایطش جور باشه و حوصله داشته باشی هم بری هم بیان.سالی یکی دو بار

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
2805
چطور وقت لمبوندن وقت داره؟کسی که از مهمونی خوشش نمیاد نره خونه بقیه

اشتباه از رسمه... اونی که به قول شما راحت میاد میلبونه به سختی پذیرایی می کنه....این رسم قرعه کشی هم این طور آدما رو راحت می‌ذاره که در کنار بقیه برن خونه همه و حسابی از مهمونی کیف کنن

نه خب خونه برادر فرق داره یه شام سالی یکبار فشاری نمیاره.ادم دلش میخواد شام مهمونی بخوره.من خودم نمی ...

والا خواهر شوهر بد نداشتی پس

بیرون غذا گرفتم پشتم حرف زد ک تنبل هست حالا من تازه زایمان کرده بودم

جوجه و برنج تو خونه درست کردم پشتم حرف زد

سالاد داده چراماست نداده پشتم حرف زد

همه چی دادم باز از چای ایراد گرفت

جوری ک شوهرم داد زد اگر قرار باشه هر بار ایراد بگیرید کلا خونه من نیایین همین پذیرایی مون

سر همین حالم از مهمونی بهم مبخوره

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر

کجایید ک برای مهمون آجیل میبرید 

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
اصلا قرار بر حاضری بود در کل همه خواهر شوهرام در حد کوکو و ماکارونی دعوت میکردن آخه جاریم اصلا آدم ر ...

وقتی بقیه کوکو دادن این بنده خدا خوب بوده وقتی میگید قرار گذاشتید  غذای ساده باشه سوپ و الویه خیلی هم عالیه ..مهم اخلاق و روی خوش میزبان هست نه شام.من خونه داییم دعوت شدم‌زنداییم خیلی هم‌تدارک دیده بود ولی ساعت ۸ونیم یهو بلندگفت من اگه بیشتر۹ بیداربودم فرداش روزم خراب میشه باید راس ساعت ۹بخوابم پسراشم ۱۸ و۲۱ساله بودن گفت ازوقت خوابتون گذشته برید بخدابید 😁🤣 منم یواش خواهر ومادرم‌تکون دادم‌پاشیم بریم .دیگه هم‌نمیرم خونشون

نه خب خونه برادر فرق داره یه شام سالی یکبار فشاری نمیاره.ادم دلش میخواد شام مهمونی بخوره.من خودم نمی ...

منم عاشق شام عروسی ام اصلا یه. مزه خاصی داره 

وقتی ویار داشتم اصلا نمی‌تونستم پلو بخورم فقط پلوی عروسی از گلوم پایین میرفت

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..خدایاشکرت که به آرزوهام رسیدم  به امید بی بی چک مثبت...پس تو کی میای نی نی کوچولو نمیدونی آبجی جونت برات چیا خریده نمیدونی مامانی و بابایی چقدر منتظرتن .خدایا شکرت بالاخره...
چطور وقت لمبوندن وقت داره؟کسی که از مهمونی خوشش نمیاد نره خونه بقیه

حالا اینو گفتی یه نفر داریم تو فامیل هیییچ روزی خونه نیست ... هر روز شام خونه به نفره... اما مبادا کسی بگه می خوام بیام خونه ات... اول که کلی بارا میگه نیستم... اگه یهو گیرش بندازن بیان خونه اش می‌خوابه یه گوشی پذیرایی میگه خیلی سرم درد می‌کنه...بقیه میخورن و میشورن و میرن و توبه می کنن 😂

حالا اینو گفتی یه نفر داریم تو فامیل هیییچ روزی خونه نیست ... هر روز شام خونه به نفره... اما مبادا ک ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞                                                

والا خواهر شوهر بد نداشتی پسبیرون غذا گرفتم پشتم حرف زد ک تنبل هست حالا من تازه زایمان کرده بودمجوجه ...

نه بابا ما اینجوری نیستیم خیلی هم بد پذیرایی بشه یا بداخلاقی کنه اصلا به گوشش نمیرسونیم😂

کارایی که شما انجام دادی والا غیبت کردن نداشته،دیگه چی میخواستن کوفت بخورن😬

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.

۱.چ رسم سمی 

۲.الویه بهترازکوکو شماهاست ک

۳.پولدارن؟ادم پولدارمیشه ک زندگیش راحت باش باپولاش کیف کنه ن اینکه باپول اونا شما عشق وحال کنین و براتون مرغ بریون وشیشلیک درست کنن اونم مهمونایی ک ب قید قرعه اومدن و مجبوره ک شام بده بهتون نمیدونم چ توقعیه ازادمای پولداردارین بابا اون پولاش مال خودشه زحمت کشیده پول جمع نکرده بده بقیه بخورن ک واس خودش وخانوادشه اون پولا.

۴.قندو بشقاب و کلا وسیله های خونش اره بی ادبی بوده ولی شاید نداشته واقعا وقتی قرعه میندازین ب فکراینام باشین ک شاید طرف اصلا ظرف نداره ب اندازه همتون(یکی ازفامیلا خونشونگا میکنی کیف میکنی کابینت وبازمیکنی می بینی خالیه هیچی نداره یه قندون داره فقط)

2810