2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 164061 بازدید | 1534 پست

متاسفانه بعضی عروسا فقط فکر سواستفاده هستند....حالا نداشته باشی اشکال نداره... ولی اونی که داره از عمد بی احترامی میکنه خیلی زشته آدم میره خونه برادرش که خوش باشه...نه که زن عنترش با اخم تخم یه چیزی بزاره جلوت....واقعا این پول ها رو میخان با خودشون تو قبر جا کنند.....(البته خداروشکر ۲تا زندادش دارم ماه اند اصلا اینجوری نیستن) کلی گفتم بعضی عروسا .....

مهمانی خانواده مادری من اینجوریه که یک روز خاله ام میگه فلانشب شام (تابستان)یا نهار(زمستان) مثلا عدس ...

خیلی خوبه

هم دیدو‌بازدید فامیل هم کسی بهش فشار نمیاد

حالا تو نی نی سایت باید اجیل و میوه و شیرینی و میوه خشک و قهوه و شربت داد

شام سوپ و سالاد و قرمه سبزی و مرغ و...

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه وقتی میگین میوه نیورده برای پوست ی شکلات کلی ظرف بیاره؟😐

ببین گلم میوه بوده فقط تعارف نکرده که خوده همین کارش درست نبوده 

دوما شکلات هم  فقط باشه

هر نفر باید ظرف پیش دستی جدا داشته باشه 

اینا آدابه احترام گذاشتن به مهمونه 

وگرنه یه پوست شکلات که چیزی نیست 

بشقاب که دیگه باید حتمااا میذاشت وقتی اونم رعایت نکرده دیگه چی میشه گفت 

کلا رفتارش برای پذیرایی نرمال نبوده

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹
2805
والا منم درک نمیکنم آدم مالش بره عابروشم بره یا پول و جمع میکنن کجا ببرن وسیله هم خریدیم که واسه ه ...

آره دقیقا 

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
چه قدر خوب حالا حتما باید غذا بخورنخوب بیان شب نشینی بیان حرف بزنن چای میوه بخورنغذا نخورن چی میشه

عیب نداره سالی چن بارم فقط شب نشینی باشه.ولی توی ۱۰ سال نباید حداقل سالی یبار شام بدن؟

تاحالا شام جایی دعوت نبودین؟

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
این رسم رو لطفا دیگه اجرا نکنین.بقیه رو تو معذوریت قرار ندین.ادم همیشه رو مود مهمونی و مهمونی دادن و ...

ما هم داریم ولی هر دوماه ولی ۸ تا خانواده ایم همون اول هم مشخص میشه نوبت هر کس چه ماهی میوفته خوب اتفاقا اگر اینو نداشته باشیم سال تا سال همو نمیبینیم

خدایا من حس میکنم کلا یک قاره دیگه زندگی میکنمبه نظرتون پوست شکلات رو بخوریم؟! یا بذاریم توی کیف و ج ...

گلم شما اشتباه زندگی  نمیکنی 

فقط یه سری با شما هم فکر نیستن و منم اصلا درکشون نمیکنم 

در کل جاریت رفتارش عادی نبوده 

یا شایدم چیزی از احترام گذاشتن و پذیرایی مهمون نمیدونه 

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹
خیلی خوبههم دیدو‌بازدید فامیل هم کسی بهش فشار نمیادحالا تو نی نی سایت باید اجیل و میوه و شیرینی و می ...

بچه بودم یادمه نه ما تلفن داشتیم نه عمه م جمعه ساعت ۱۱ ظهر زنگ خونمون میزدن عمه وشوهر ۶ تا بچه هاش میامدن مامانم هم سریع دست بکار میشد و هر چی داشتیم اماده میکرد با خوبی و خوشی هم تمام میشد الان خیلی سخت گیری و چشم و هم چشمی و شکم پرستی شده جرات نداری مهمونی بری یا مهمونی بدی

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید . 
عیب نداره سالی چن بارم فقط شب نشینی باشه.ولی توی ۱۰ سال نباید حداقل سالی یبار شام بدن؟تاحالا شام جای ...

چون شام هزار بار مهمون دعوت کردم و هزار بار مهمونی رفتم گفتم چه خوب شام نمی‌دن

چون خونه کوچک دست و پا تنگ

شنیدم طرف پول مهمونی نداشته با شوهرش دعوا کرده بره خرید برای مهمونی و...

سر همین میگم هر چند ماه یک شب نشینی برین 

مهم دیدن دیگه 

متاسفانه بعضی عروسا فقط فکر سواستفاده هستند....حالا نداشته باشی اشکال نداره... ولی اونی که داره از ع ...

موافقم

اکثرا اینا که بد پذیرایی میکنن خونه ی بقیه هم خوب میخورن هم خوش میگذرونن

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
بچه بودم یادمه نه ما تلفن داشتیم نه عمه م جمعه ساعت ۱۱ ظهر زنگ خونمون میزدن عمه وشوهر ۶ تا بچه هاش م ...

قدیم اب‌گوشت غذا بود

قدیم میوه نبود کسی تاپیک نمی‌زد

قدیم دست و پا تنگ بود مهمون نمی‌گفت چرا من زمین نشستم اون رو صندلی و....

الان سخت گیری شده همین میگم شب نشینی برین خونه هم

2810