2777
2789
عنوان

خواهر شوهر پر رو

| مشاهده متن کامل بحث + 1305 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا خودم میرم خونه داداشهام فقط در حد ی چای و دیدار .. همین ... هیچوقت اسمی از دعوت و اینا نیاوردم

آره منم همینم هیچ وقت مزاحم کسی نشدم. همیشه هم با احترام باهاشون حرف میزنم اما متاسفانه اینا از رفتارم سواستفاده میکنن

در خواست دوستی آقایان  پذیرفته نمی‌شود. 
2805
ببین خواهر شوهرای من بکن هستن...دلشون مفت خوری میخاد ...من حوصله ندارم و رو نمیدم اصلا

آفرین کار خوبی میکنی. من متاسفانه از اول بهشون رو دادم پر رو شدن باید تغییر رویه بدم

یاد خواهر شوهر خودم افتادم

برا عروسی برادرم لباس خریده بودم به گوشس رسیده بود لباسه قشنگه تو یه ساعت ۳ بار زنگ زد بیاد خونمون ک به هوای تعریف از لباس ببره عروسی فامیل شوهرش بپوشه منم بچه هام کوچیک بودن گوشیم رو سایلنت بود جواب ندادم بعدا خودشو لو داد

جالبه ک برای اون عروسی لباس خریده بود ولی چون بهش گفته بودن لباس من قشنگتره میخواست بیاد ببره

من بودم میرفتم در خونش و میگرفتمش بدون هیچ توظیحی بازش میکردم ببینم س ارم یا نه بعدم بر میگشتم خونه اینهمه حرص و جوش خوردن واسه یه زن دیگه ارزش نداره خواهر شوهر خره کیه مالتو پس بگیر

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
آفرین کار خوبی میکنی. من متاسفانه از اول بهشون رو دادم پر رو شدن باید تغییر رویه بدم

والا شاغلم ...تو زندگی کمک داداششونم ...اینا شعور ندارن ...بلانسبت خر میخان ولی من خر نمیشم

یاد خواهر شوهر خودم افتادمبرا عروسی برادرم لباس خریده بودم به گوشس رسیده بود لباسه قشنگه تو یه ساعت ...

آره اینم پر رو اومد خونمون با پر رویی لباس برد

2810