2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 145316 بازدید | 1434 پست
بنده خدا شاید نخاسته فخر فروشی کنه غذا باید ساده باشه که همه بتونن شرکت کنن اگه این بنده خدا چلو کبا ...

اصلا قرار بر غذای ساده بود و ایشون تقریبا جز آخرین نفرات به حساب میاد که قرعه به نامش افتاد 

باور کنید من بحث غذاش برام خیلی اهمیتی نداره چون حتی اگر نون پنیر بود شام من میخوردم و همچنان تشکر میکردن 

ولی بحث پذیرایی چای و نداشتن بشقاب و دو تا قندون خب عجیبه ، نیست واقعا؟! 

من خودم اولین نفر بعد شام خداحافظی کردم چون واقعا حس کردم مزاحمم

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا قرار بر غذای ساده بود و ایشون تقریبا جز آخرین نفرات به حساب میاد که قرعه به نامش افتاد باور کنی ...

نه عزیزم شما همه اش تاکید میکنی سوپ داده و سالاد الویه تازه میگی سالاد الویه پیش غذاست منتظر غذای اصلی بودی.تو صفحات اول کامنتهات هست.

.
2805
من بالاتر هم گفتم خودم با اساس این کار مشکل دارم ولی واقعا اگه کسی بدش میاد نپذیره این رسم رو یا اگه ...

آخه ما برای راه انداختن این رسم نظر پرسیدیم 

من خودم مخالف بودم صراحتا هم گفتم 

چون گفتم زیادیه هر ماه ببینیم همو و مهمونی بازی کنیم 

ولی اکثریت از جمله همین برادر شوهرم و جاریم موافق بودن 

تازه عملا خونه همه که دعوت شده شرکت کرده 

دیگه یک بار شام دادن به چهارتا خواهر شوهر و برادر شوهر آنقدر اذیت ندارع بخدا

من که از ایشون جوون تر و نو ترم ، ایشون که عملا عروس قدیمی و بزرگه

سالی چندبار قرعه به نامتون میشه؟ در واقع چندتا خانواده اید؟

شیش تا خانواده ایم که همه کم‌جمعیت و بی بچن عملا + دو نفر پدر و مادر 

هر سال یک بار قرعه به نام میوفته 

امسال اولین ساله که راه افتاده

خانم عزیزم ما بی دعوت نرفتی یکککم ماه پیش قرار شد بریم خونشون ، یک مااااه!هفته قبل رسمی پیام داد دوب ...

دوست عزیز ایشون میدونه اگه الان دعوت نکنه باید ی ماه دیگه دوماه دیگه دعوت کنه انگار رو گردنش ولی این حرف منو دوستانه بپذیر صورت خوشی نداره هرماه خونه یکی ، من مادرم همیشه دعوتمون میکنه و خونه مادرم جمع میشیم خونه خودمونم سالی دوسه بار ولی اجباری نیست مادرم همیشه میگه شما دونفرید گناه داری این همه مهمونی بدی خونه خودش میگیره بنظرم یا خونه مادرشوهرت جمع شین یا ی روز تعطیل به صرف چایی و میوه دورهمی برید اونم هر سه ماه ی بار 

خب کارمنده شاید اوندروز کار پیش اومده و خسته بوده یا پریود شده و حال و حوصله غذا حاضر کردن نداشته، همه که مثل هم نیستن، ماهم یه فامیل پولدار داریم خونه همه مهمونی میره اما خونه خودش که میشه حوصله نداره

قرعه کشی کردن خودشونو انداختن گردنشون الان کنسل میکرد ماه دیگه باید میگرفت کلن این کارشون که زوری شا ...

عزیزم فکر کنم منظور استارتر رو متوجه نشدین.

میگن ماهی یبار خونه ی یکی و ماه بعد خونه ی کسی دیگه

نه اینکه هر ماه همون یه نفر مهمونی بده.

شاید کلا ۵ خانواده باشن که کلا ۵ ماه یبار نوبت ایشون باشه.

واینکه خود جاریشون با کمال میل دعوت کرده نه به زور و خودشونم تو همه ی مهمونیا حضور داشتن.

یعنی اجباری در کار نبوده!

مام با خانواده همسر دوره داریم، جالبه خواهر شوهر بزرگه ک از همه وضع بهتری داره یا از زیر نوبتش در میره یا بعد از چند بار ک اومد مهمونی و خورد، دعوت میکنه مثلا ماکارونی میده اونم ماها ک میریم شروع میکنه آشپزی و سالاد و... دست تنها هم نیس 3تا دختر 20 سال به بالا داره 

در واقع دعوت هم میکنه همه کاراش خودمون میکنیم 😑

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
2810