2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 154559 بازدید | 1464 پست
منم نگفتم کسی رو ریپلای کردید ،خواستم بگم اگر خیلیا گفتن عجیب نیست در جواب پرسش استارتر بود که گفت س ...

اونايي ك من خوندم تائيد كردن😅

ميكن مگه چيه غذاست

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
والا من همه رو نخوندم این که همش میگفت خانم اخلاقش خوب بود کهبعدم خودشون کوکو و ماکارونی درست کردن د ...

ببخشید میگم ولی اگر کامل نخوندین حداقل دو تا سوال بپرسید.اینجوری چیزی میگید که خودتون مدیون میشید‌.گفت با شخصیته در کل.و اصلا بحث شکم نبود.خودش گفت فکر کردم همون سوپه.ولی برخوردش درست نبوده.من مهمون میاد بشقاب میزارم که قند و چای بزارن داخلش بهداشتی تره.به بشقاب چیزی نیست زحمتی نداره.که نزاری.یا تشکر کردن ازش بگه خواهش میکنم نه اینکه بگه از بیرون خریدم.یا بشینه سرش تو گوشی بقیه برن همه کارای اشپزخونه رو بکنن.حتی به روی خوشم رفته باشن جوری رفتار کرده میگه حس کردم مزاحمم.بعد استارتر اصلا موافق این دورهمی ماهیانه نبوده گفته زیاده اون موافق بوده.اینهمه نوشتم چون حوصله ندارید چند صفحه بخونید.این بدبختو نابود کردید

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا قرار بر حاضری بود در کل همه خواهر شوهرام در حد کوکو و ماکارونی دعوت میکردن آخه جاریم اصلا آدم ر ...

سالاد الویه هم در حد ماکارونی و کوکو هست

از غذا نباید تعجب میکردین

نباید توقع داشته باشین چون وضعشون خوبه غذای بهتری درست کنن در همون حدی که براشون درست کردن اینا هم درست کردن

آره جای تعجب هست واقعا،،یعنی چی بشقاب به تعداد

نبود مگه میشه🥴بعد آدم از مهمون خودشم نیاد دیگه

برنج و یه چیز معمولی مجبوره درست کنه،،مگه اینکه تو مهمونیتون

این مدلی گفته باشین که شام و ساده بگیرین ونونی اوکی هست، ولی

اگه همتون برنجی بودین و نونی نبوده،،اره کارش واقعا تعجب آور بوده،

معمولا سالاد الویه و واسه مهمونی عصرونه هست

2805
ببخشید میگم ولی اگر کامل نخوندین حداقل دو تا سوال بپرسید.اینجوری چیزی میگید که خودتون مدیون میشید‌.گ ...

خدای خیرت بده عزیزم داشتم از کامنتهای اکثر کاربرا دیوونه میشدم، اصلا نمیفهمن استاتر بیچاره چی میگه فقط حرف خودشونو میزنن اینا کی ان دیگه خدایااا😮‍💨

سالاد الویه که من درست میکنم پر سس و مرغ و کالباس و خیارشور و نخود فرنگی شاید از خیلی غذاها گرونتر د ...

میگه خواهرشوهرا و جاری ها ماکارونی و کوکو درست کردن

نمیدونم چرا از الویه تعجب کرده الویه هم در حد همون ماکارونی و کوکوعه

بسیار کار اشتباهی می کنید با قید قرعه هر ماه خودتون رو دعوت می کنید اگه کسی بخواد کسی رو دعوت کنه خودش شیک و مجلسی زنگ میزنم دعوت میکنه

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!
استارتر بقیه چیزا بماند ولی از اون ۲۰ نفر آدم یعنی یک نفر نگفت قند میخوام؟؟؟

نه میگم که خانواده همسرم خیلی متین و ملاحظه گر هستن با اینکه مطمعنم اونام تعجب کرده بودن ولی هیچی نگفتن .

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

این رسم رو لطفا دیگه اجرا نکنین.بقیه رو تو معذوریت قرار ندین.ادم همیشه رو مود مهمونی و مهمونی دادن و ...

ای رحمت به شیر مادرت 

بار ها شده فشار بهم اومده سر همین مهمون و مهمون بازی 

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸
2810