2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 146151 بازدید | 1446 پست
تعجب استارتر از همراهی سوپ با سالاد الویه بود که بسیار تعجب کردن مگر سوپ با سالاد الویه میدن که ما ه ...

من كسي رو ريپلاي نكردم.

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره برداشت خود منم همین بود حتی به شوهرم گفتم شاید بحث داشتن و به نوعی با ناراحتی مهمونی گرفته ولی خ ...

نه گلم اگه خانواده شوهرشو دوس داشته باشه بله دوس داره همه جوره کدبانو و خوب و درجه یک باشه ولی اگه خوشش نیاد براش مهم نیست 

من خودم برام مهم نیست ازم تعریف کنن نکنن از دستپختم از تیپم از هیچیم اصلأ برام مهم نیست شاید اگه خوشم میومد ازشون خودمو همه جوره ثابت میکردم ولی نه مهم نیستن 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊
2805
حرفتون درسته من خودم این چیزا رو کشیدم که میگم عزیزم منم دلم نمیخواست نه مهمونی بدم نه مهمونی برم ول ...

اینم خیلی بده ک بزور ی ادم بالغ رو بکشونی خونه این و اون. 

دیگه هرکسی خودش میدونه کجا دوست داره بره کجا ن! 

باز خوبه اخرش حرفتونو زدید... 

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
وای من پارسال باردار بودمده بار بیشتر مهمونی دادم برا بیست نفر خودم شام پختم یکبارم نرفتم خونه کسیتا ...

من که تجربه بارداری ندارم ولی از الان زمینه چینی کردم که از اول بارداریم تا چهار ماهگی بچم هیچ مهمونی قبول نمیکنم و مهمونی هم احتمالا شرکت نمیکنم که دلخوری پیش نیاد .🥲

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

نه گلم اگه خانواده شوهرشو دوس داشته باشه بله دوس داره همه جوره کدبانو و خوب و درجه یک باشه ولی اگه خ ...

نمی‌دونم شاید چیزی دیده از خانواده شوهرم ، چون من توی این دو سال جز محبت ندیدم هم نسبت به خودم هم جاریم

بازم اطلاعی ندارم از شوهرم هم نمیپرسم 🫠

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

خب من چون ندیدم برام عجیب بود و به نظرم الویه غذایی نیست که برای بزرگ تر ها تدارک ببینه آدم چون اوصو ...

من در مورد سرو این دو با هم گفتم که شما هی با تعجب میگید مگر سوپ با سالاد الویه سرو میشه

که من و چند نفر دیگه گفتیم بله سرو میشه

وگرنه در مورد نحوه پذیرایی من خودم شخصا با این مدل مهمونیا و این طرز پذیرایی موافق نیستم.

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

اینم خیلی بده ک بزور ی ادم بالغ رو بکشونی خونه این و اون. دیگه هرکسی خودش میدونه کجا دوست داره بره ک ...

بله متاسفانه هستن همچین مردای احمقی که یکیش هم شوهر منه 

من خودم وقتی میرم خونه پدریم بهش میگم اگه دلت میخواد بیا نمیخواد نیا اونم چندبار اومده چندبار هم نیومده و منم هیچوقت اصرار نکردم ، آدم جایی که دوس داره میره اگه دوس نداشته باشه هیچوقت تو اون جمع نمیتونه خوش اخلاق یا خوب باشه 

بدتر حال همه رو خراب میکنه 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊
من كسي رو ريپلاي نكردم.

منم نگفتم کسی رو ریپلای کردید ،خواستم بگم اگر خیلیا گفتن عجیب نیست در جواب پرسش استارتر بود که گفت سوپ با الویه عجیبه

نه اینکه بخوان این مدل پذیرایی رو تایید کنن.

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

بله متاسفانه هستن همچین مردای احمقی که یکیش هم شوهر منه من خودم وقتی میرم خونه پدریم بهش میگم اگه دل ...

درسته واقعا

همیشه برام سواله دخترا و پسرا ک تو ی خونه بزرگ میشن تحت ی تربیت، چرا انقدر قدرت درکشون متفاوته؟! 

چرا اقایون یکمی فکر نمیکنن و اغلب خانومها باید جور ندونم کارهاشونو بکشن! 

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

ي بنده خدايي با بچه هاش(٣ تا بجه)

زنگ زد نهار اومد خونه ما..خودش گفت نهار ميام.

منم باردار بودم جوجه كوبيده از بيرون گرفتم.برنج و سالاد و ميوه

و كيك هم براي بچه هاي خريدم.

هم خوردن، هم بردن (گفتن بچ ها شايد خونه بخوان ما ببريم)

مارو دعوت كرد.. يك هديه ٥٠٠ تومني خريدم.

٣٧٠ هم پول شيريني دادم.

كشك بادمجان درست كرده بود برام.

منم دهنم افت ميزنه نخوردم.بچمم الرژي داشت.

حتي براي ما نيمرو هم درست نكرد. نون خالي خورديم.

نه وضع ماليش بده/نه دستش خاليه/ نه بي خبر رفتيم/ نه ناراضي بود..

فقط مثل بعضي ني ني سايتيا خسيس هست.فكر ميكنه زرنگه

ك اومده خونه من خورده و برده

ولي بدون هزينه دعوتم پس داده.

نميدونم ادما قراره با اين خست ها كجا و بگيرن؟

پولي ك سيو ميكنه از مهمون داري ميزنه

پولدارش ميكنه؟

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
2810