2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 146151 بازدید | 1452 پست
من نمیدونم چرا یه سری ادما میگن خب ادم حوصله نداره وقت نداره مشکل دارهبابا سالی یکی دوبار یه مهمون ک ...

دقیقا منم نمی‌دونم قند و بشقاب گذاشتن برای مهمون چه حوصله ای میخواد ، من که نگم باید انواع تنقلات میورد🥲

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

دقیقا بخاطر وجود همچین آدمایی اصلا دوس ندارم مهمونی بگیرم و عروسی بگیرم و .... 

پر مدعا 

هر جورم باشع بازم یه حرفی میزنن 

مگه طلب داشتین ازش اخه ؟ 

چجوری حتی روتون میشه در موردش حرف بزنین 

حتما چند روز بعدش دور هم جمع میشین چند نفری پشت سرش حرف میزنین 

یه گره بزرگ تو زندگیمه ممنون میشم دعا کنین حل بشه چون تنها راهش معجزه خداست 💛مرسی مهربونا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ب شخصه ببینم شرایطشو ندارم توی مهمونی کسیم شرکت نمیکنم ی سال رفته خورده دیگ زشت نبود واسه ی شب ای ...

من خودم هنوز ظرف شویی و ...نتونستم بخرم و با شوهرم صبح تا شب کار میکنیم عملا ولی یک بار مهمونی که از یک ماه قبل اطلاع داریم دیگه واقعا چیز سنگینی نیست که نشه جمع و جوری کرد...هرچند خستگی و بی پولی ته ماه میمونه برامون

تجربه ثابت کرده هر چی پولدار تر گذاتر ولی اخه سوپ و للویه ؟؟ادم اسهالی میشه ک

ربطی ندارهه چه پولدار چه فقیر اگه دست ودلباز باشه همه چی تموم می‌زاره

وقتی داری براش میمیری از دوریش دیونه میشی نمیتونی زنگ بزنی بهش نمیتونی پیام بدی.   ولی اون برعکس تو بغل یکی دیگه س پس خودتو الکی برای یه بی عرضه داغون نکن. خودت عشقی به خودت برس آدمای بهتری تو زندگیت میان  شایدم بدتر ولی بازم تو حال خودتو خوب کن چون مثل تو توی این دنیا تکه فداتشم🥰
2805

کشک و بادمجون و اش شما با سالاد الویه و سوپ ایشون از نظر من مساویه .همه ی این چهارتا بعنوان پیش غذا تو مهمونی های بزرگم درست میشه 

اما برای خودمونی همه شون تو یک رنج هستن

میوه هم شاید شما زودتر برگشتی بعدش آورده اما اگر کلا نیاورده و تو مهمونی های همه بوده بله جالب نیست

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.
دقیقا بخاطر وجود همچین آدمایی اصلا دوس ندارم مهمونی بگیرم و عروسی بگیرم و .... پر مدعا هر جورم باشع ...

چرا قضاوت میکنید من مگه بد ایشون رو گفتم؟! برام عجیب بود میخواستم بدونم نظر بقیه چیه و چرا همچین برخوردی کرده...

چیبود بگو 🤔

ببین مثلا‌ فکر کن بهت بگن فلانی‌داره میاد خونتون مثثثثثثلا از قرمه سبزی بدش‌میاد و همه میدونن . وشب‌قبلشم بهت باز‌بگن. همونروزم باز‌بهت بگن اما طرف بیاد بعد شما‌ قرمه سبزی بپزی‌بری وایسی ی کنار‌یواشکی نگاه کنی

parasoo1989@
حالا یه جور تعریف کردی فکر کردم دیگه شما چه جور پذیرایی شاهانه میکنیدتو خودت که شونه خالی کردی کلا م ...

یه روز دیگه دعوت کرده.گفت که اون ماهو گفته نمیتونم.این خانم و خواهر شوهرش از اول موافق نبودن کلا گفتن ماهی یه بار زیاده ولی جاری موافق بوده.گفتن شام مهم نیست.ولی اینکه همونو درست پذیرایی کنه چی میشه.اینکه بشینی با گوشی سرگرم کنی خودتو بقیه برن اسپزخونه رو جمع  کنن زشته

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
اینجوری خوبه ولی خوب اسی توقع داره همه چی خیلی خوب باشه و بهترین پذیرایی ازش بشه

یعنی اینکه من به عنوان مهمون حتی قند جلوم نبود یا حتی بشقاب نداشتم که پوست شکلات رو توش بندازم توقع زیادیه؟!

انگار من توقع پلو خورشت و ناپلونی داشتم

تو نی نی سایت اشتباهه اینجور تاپیک زدن

اکثر ادمای اینجا هیچ تصوری از روابط خانوادگی ندارن و ۹۹ درصد اداب مهمان داری و مهمانوازی رو بلد نیستن! همه لنگه ی جاریتن

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی ...

با هیچی کار ندارم ولی چقد خوبه ماهی خونه ب نفر میرید

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
اتفاقا چون متین و با شخصیته اینرفتارو کرد که بتون بفهمونه مهمونی زورکی نمیشه

میدونی من بیشتر از جاری از شماها تعجب میکنم که اصلا چند صفحه رو درست نمیخونید ده بار گفت اصلا از اول این‌خانم و خواهرشوهرش موافق نبودن گفتن ماهی یه بار زیاده ولی جاری موافقت کرده.و اگر کسی شرایط نداره میتونه بگه یه ماه دیگه  و خود جاری هفته قبل پیام داده که مهمونی رو یادشون نره.بعد میگید زورکی؟آدم متین نمیشینه با گوشیش ور بره مهمانش بره همه کارای اشپزخونه رو بکنه این‌شخصیته؟

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی

ترکیب غذای سرد و گرم چرته.

سوپ رو کنار پلو میزارن به عنوان پیش غذا.

این همه غذای سبک

الویه و کسک بادمجون میداد.

والا ترکیبش مسخرس. وقتی ده ساله شام نداده یا بلد نیست یا خسیسه

2810