2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 146151 بازدید | 1449 پست

اینجا امثال برادر شوهر شما زیاده بخاطر همین گارد گرفتن

حالا تاپیک بزنی از مهمان نوازی بگی همه میگن ما معروفیم به مهمان نوازی و فلانیم!

بله بشقاب به تعداد نداشت میتونست قرض بگیره یا حتی یکبار مصرف‌ بخره 

یعنی چی چندنفری یک بشقاب بردارید 

بله بهتر بود میوه تعارف میکرد 

چایی دوباره تعارف میکرد

یه چی یاد گرفتن بخاطر شکم جایی نمی‌ریم و نون و نمک خوردیم نباید حرف شونو بزنیم چون خودشون درست مهمونی نمیدن

طرف یکبار بیست نفر دعوت کرده بیست بار هم می‌ره مهمونی خونه ی همونا شام و چای و میوه شو میخوره 

وضع مالیش هم خوبه دیگه نداشته و فلان نداریم 

سالاد الویه هم مثلا خانواده ما دعوت باشن باید گشنه بگردن هیچ کدوم دوست ندارن

ولی خانواده شوهرم دوست دارن

غذای همه پسندی نیست 

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قصه اش طولانیه مادرشوهر هرچی داشت فروخت داد ب اون پسرش و اون پسر سرمایه دار شد قراربود هوای مادرش رو ...

دقیقا پدر مادر ها به بچه های عوضیشون بیشتر احترام میذارن پدر شوهر مادرشوهر منم همین کار و کردن خونه رو زدن به نام برادرسوهرم سهم ارث ما رو بالا کشید

2805
بااینکه پسررم ولی حس میکنم دوست نداشتن ..و بی محلی کردن تا این رسمووو فراموش کنین دیگههه نه گفتن فقط ...

خب میتونستن همون اول بگن و شرکت نکنن..بحث خوردن نیست  حتی بین اروپایی ها که خیلی اقتصادی ان هم حداقل ظروف رو به اندازه میارن... اینکه وقت رفتن و خوردن پایه باشند وقت عمل کردن به توافقشون یادشون بیوفته مخالفن کار بسیار زشت و خارج از اصول اجتماعی و رفت و آمد هست...اینحور آدمها باعث میشن دورهمی ها بپاشه و دوستی ها کمرنگ بشن... البته از زمان قدیم همیشه زرنگ بازی چندنفر باعث قطع روابط فامیلی میشد...

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤لطفا به خاطر یه دختر کوچولوی سه ساله که مریض هم هست برای اینکه عمل مادرش به خوبی انجام بشه دعا کنید...🙏❤️

میخوام برای بچم جشن تولد بگیرم بگین در این حد باشه خوبه؟؟؟

اینم در نظر بگیرین تاحالا شام دعوتشون نکردم خونه

غذا درست کردم ببرم باغ باهم بخوریم

یا مهمونشون کردیم ولی خونه نه

شام سالاد الویه با سبزی و گوجه خیارشور و نون سنگک

کیک تولد دست و دلباز

شیرینی دانمارکی

پفیلا با چند طعم

میوه

ژله

چایی و قند و شیرینی

چون تو زمستونه یه چیز گرم مث باقاله یا نخود گرم یا شلغم هم میخوام بذارم

کاهو ترشی 

اونا تو جشن تولد ساده تر از این برگذار میکنن و یه نکته دیگه از اون ادمایی هستن ک یه تیکه باید دهنشون بجنبه

تفریح و بیرون رفتنی هرکی یه چیزی میاره همه چی روهم میخورن

ترش و شیرین و شور

ولی کسی بخواهد مهمونی بده همه ی اینا رو باهم نمیذاره

یه رمان نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون
خب میتونستن همون اول بگن و شرکت نکنن..بحث خوردن نیست حتی بین اروپایی ها که خیلی اقتصادی ان هم حداقل ...

دقیقاااا...خب اولاش خوب بوده وقتی رسیده ب اینا اینجوری میخاستن با بی محلی از زیرش در برنننن حالا خوبکه اینام میرن ب نوبت وگرنه فک نکنم کسی در خونشونو بزنهههه

بخدا قسم ک ی زندگی کارگری بری مهمونی خونشون از جون براتون مایه میذارن 

آقا هستم....یا خاص علی خودو غیرتت له روژ تنگ کمکمان بکه🤲

استارتر چندفر مهمان داشت جاریتون؟

اگه اسم مستعارم شاه خانومه تو گویش محلی مون به افرادی که خیلی به مهمون احترام میذارن و ادمهای مرتبی هستن و کلا شیک و  با کلاسن میگن شاه خانوم،این رو هم بقسه بهم نسبت دادن، اسم خودمو نی نی سایت قبول نکرد تکراری بود

یه روز دیگه دعوت کرده.گفت که اون ماهو گفته نمیتونم.این خانم و خواهر شوهرش از اول موافق نبودن کلا گفت ...

والا من همه رو نخوندم این که همش میگفت خانم اخلاقش خوب بود که

بعدم خودشون کوکو و ماکارونی درست کردن دیگه الویه که به نطر من از اینا خیلی بهتره😋

آدم بخاطر شکم جایی نمیره

میخوام برای بچم جشن تولد بگیرم بگین در این حد باشه خوبه؟؟؟اینم در نظر بگیرین تاحالا شام دعوتشون نکرد ...

وقتی کیک تولد هست دیگه شیرینی چیه؟نخود گرم چیه؟ترشی کاهو چی؟واقعا تا حالا ندیدم

عزیزم خانواده ی همسرت بیخود همچین رسمی و در میارن منم تازه عروسم و اصلا حوصله ی رفت و آمد ندارم هر کی اخلاقی داره من به شخصه نه میخوام برم نه حوصله دارم بیان  کاش شکایت هم این رسم مزخرف و بردارید 

میخوام برای بچم جشن تولد بگیرم بگین در این حد باشه خوبه؟؟؟اینم در نظر بگیرین تاحالا شام دعوتشون نکرد ...

یه بسته ماکارونی کلی سالاد ماکارونی میشه لوازمش هم بخاطر الویه خریدی داری میتونی دوتاشو درست کنی شیک‌تر باشه

نون سنگک و نون ساندویچی بخر بعضیا با نون ساندویچی بیشتر دوست دارن البته خودت ذایقه شونو میدونی 

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰
باحرفتون مخالفم اول اینکه اجبارشون نکردن که برن مهمانی بخوربخور بکننکه مهمانم بخادبراشون بیاد بعدشم ...

ببین الان انقدر گرونی شده 

بخصوص جوونا اگه بخوان رفت و امد داشته باشن 

خرج و مخارج برای تعداد جور در نمیاد 

طرف باید بدون تشریفات پذیرایی کنه که همیشگی باشه

بدم نیست

دوستای خودم الان انقدر قسط و چاله چوله دارن اگه بخوانم غیر همین کوکو و اینا بخوان بگن هم نمیتونن

البته احترام تو پیذیرایی و میزبانی هیچوقت حذف نمیشه حتی اگه نیمرو نون پنیر سبزی باشه

وقتی کیک تولد هست دیگه شیرینی چیه؟نخود گرم چیه؟ترشی کاهو چی؟واقعا تا حالا ندیدم

چون یه لحظه هم نباید دهنشون استراحت کنه  

یه رمان نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون
2810