2777
2789
عنوان

نظریه ی جنسی فروید

| مشاهده متن کامل بحث + 18176 بازدید | 440 پست

هرچیزی که هرکسی میگه رو نباید پذیرفت 

وحی منزل که نیست 

وحی منزل هم میگن روش تامل کنید

🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)
تحجر و تعصب موج میزنه توی این تاپیک سر یه موضوع علمی هم باید فحش و فحش کشی راه بندازید. کی میخوام درست شیم
زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نمیگم ادم باید خودکشی کنه خودکشی کار درستی نیست ولی دارم میگم بنظرت شدنیه که یه روز ادم بد رو زمی ...

نه شدنی نیس

ولی آیا شدنیه آدم خوب تو دنیا نباشه؟ پس تا وقتی آدم های خوب هستن باید به دنیا امید داشته باشیم

به قول سهراب 

زندگی خالی نیست، مهربانی هست ، سیب هست، ایمان هست
آری تا شقایق هست زندگی باید کرد

راجع به آدم و حوا هم بله دقیق ترین روایت همونه که شما میگین اما عرض کردم هر چیزی در زمان خودش میتونه حلال یا حرام باشه و حکم اعمال با توجه به اقتضای زمان عوض میشه 

من خودم بچه دارم ،اصلا این نیست رابطه مادر و فرزندی و‌پدر و فرزندی به چیز دیگه است ربطی به میل جنسی نداره،اون‌ حس عشق هست کشش خونی هست  ،از لحاظ مادی بخوای بگی به خاطر اینکه از گوشت و پوست و‌خون پدر مادره،ولی رابطه جنسی  یه چیز در حد هوس و‌گذراست ،من تا حالا ندیدم پسری دنبال دختر شبیه مادرش باشه ،چه خلقی چه ظاهری

2805

نظریه بیخود و چرتیه مثل نظریه داروین ک مدت ها قبول داشتن و رد شد      میل و رغبت جنسی یه چیز کاملا غریزیه و به علم یا یادگیری اصلا هیچ ربطی نداره   وگرنه هیچ تحریک جنسی نباید وجود نداشت   برای کسایی ک مثلا فیلم ‌‌‌...ندیدن 

خدایا خودمو به تو سپردم.

هر چیزی که اثبات شده لزوما درست نیسبطلمیوس نظریه ی زمین مرکزیرو ارائه کرد سالها همه قلولش داشتن بعدش ...

نظریه های مابقی منجمان از روی بطلمیوس نشات گرفته 

الآنم زیر بنای نظریات روانشناسی ، نظریه ی فرویده 

هیچ وقت رد نشده و نخواهد شد ، فقط تکمیل میشع

نظریه های مابقی منجمان از روی بطلمیوس نشات گرفته الآنم زیر بنای نظریات روانشناسی ، نظریه ی فرویده هی ...

نظریه ی مابقی از بطلمیوس نشات گرفته؟🤦‍♀️

نظریه ی کوپرنیک که بعد از بطلمیوس اومده کاملا برعکس بطلمیوسه و به طور کامل اونو نقض کرده 

مطمئنا نظریه های فروید هم که زاده ی ذهن کثیفشه رد میشه دیر یازود

نظریه ی مابقی از بطلمیوس نشات گرفته؟🤦‍♀️نظریه ی کوپرنیک که بعد از بطلمیوس اومده کاملا برعکس بطلمیوس ...

عزیزم کلا تئوری ها از هم دیگه منشأ میگیرن 

نظریه ی فروید اصلا معنی بدی نداره ، استارتر بد توضیح داده.

اگه نظریه ی فروید اشتباست به نظرت چرا دختر بچه ها کفش پاشنه بلند مادرشون رو میپوشن یا پسر بچه ها دوست دارن مثل پدرشون سیبیل بذارن ؟ اینا همش اثباتی برای فرویده

ها خواهر کجااا بودددد؟اینو چرا من نشنیدمچیهههه جریانش

نمیدونم😄منم شنیدم

داستانشوشایدبچه هم بودم خونده بودم

میتونه خزعبلات باشه بستگی داره کی چیوباورکنه تواین دنبا

منکه باورش ندارم ویکی هم ممکنه باورش کرده باشه

مثل نظریه ی آقای فروید

2810