2777
2789
عنوان

نظریه ی جنسی فروید

| مشاهده متن کامل بحث + 18639 بازدید | 440 پست
تجربه ب من ثابت کرده هر چی با بچه ها آروم تر و ملایمت تر رفتار کنی بهتر گوش میکنن تا با داد و دعوا

من همیشه با ارومی و ملایمت با پسرم‌حرف‌میزنم ولی تا صدام‌نره بالا حرف گوش‌نمیکنه  نمیدونم‌چرا .

راضیم به رضای تو
بچه هایی که بیمارستان بستری میشن با پرستارا وظیفه داریم با روانشناسی مختص همون سن باهاشون رفتار کنیم ...

مانلی جان باید هروقت تگت کردم بیای من ب تو نیاز دارم😄

هرکی امضامو دید بهم بگه جا سگ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون چی بود 🥲😂 روانشناسای معروف خودشون یه پا روان درمانگر لازم بودن

فیلسوف بود من کتاباشو دوست داشتم وقتی بعضی نقطه فکراشو خوندم خیلی یجوری شدم

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

عزیزم ما انسان ها متفاوتیم ممکنه یچیزایی رو شما قبول داشته باشی من نه .فرهنگ ما قبول کنه اما فرهنگ ش ...

اینکه نظریات یکی رو قبول داشته باشیم و یکی رو نه اره دلبخواهیه

ولی یسری چیزا قبول کردنشون بدیهیه مثلا اینکه ما وقتی روی زمینیم رنگ اسمون ابیه

۱ + 1 میشه ۲

زن و مرد هردو انسانن

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
2805
ادم مور مورش میشه از اینکه چقدر زن رو به جرم جادوگر بودن اتیش زدن چون فقط بلد بود مسائل ساده ی ریاضی ...

وای یاخدا ادم میمونه چی بگه

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

نصفتونو منحرف کردم نصف دیگه هم نقض کردن

بقیه نظریه هاشم بگو😂😂

اینکه نظریات یکی رو قبول داشته باشیم و یکی رو نه اره دلبخواهیهولی یسری چیزا قبول کردنشون بدیهیه مثلا ...

درسته.الان شما اشاره کردی به توهین فروید به زن.من این مطلبو جایی ندیدم.اما چرا بریم جای دور و یقه بقیه رو بچسبیم (خارجیا رو) .تو جامعه خودمون کشور خودمون زن شهروند درجه ۲ حسابه شاید درجه ۱۰🤔🤦🏻‍♀️

"ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را به جایی رسیدست کار که تاج کیانی کند آرزو تفو بر چنین چرخ گردون تفو" فردوسی بزرگ

بقیه نظریه هاشم بگو😂😂

جان من فقط دوتاشو گف

یکی همین پستونکه و پوشکه

یکی هم همین ک اول گفتم

اخه پسرا مردن از خجالت ما هم رومون نشد دیگه سوال کنیم😅😅😅

نصفتونو منحرف کردم نصف دیگه هم نقض کردن

نه اسی خوبه اتفاقا من روانشناسی دوس دارم.ولی کاش بقیه جنبه تبادل داشته باشن بهم دیگه نپرن و قشنگ صحبت کنن با احترام تمام

"ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را به جایی رسیدست کار که تاج کیانی کند آرزو تفو بر چنین چرخ گردون تفو" فردوسی بزرگ

نه اسی خوبه اتفاقا من روانشناسی دوس دارم.ولی کاش بقیه جنبه تبادل داشته باشن بهم دیگه نپرن و قشنگ صحب ...

اتفاقا میخام دو ترم ک گذشت یه پیج جدید بزنم بیام کلا از نظریه ها و مشکلات جامعه بگم تو نی نی سایت 

بزن تو کار پر بازدیدی و همه رو اگاه کنم

سری بعدی مطالعه میکنم و دقیق میگم این سری فقط شنیده هامو گفتم ک کم و زیاد داشت

اتفاقا میخام دو ترم ک گذشت یه پیج جدید بزنم بیام کلا از نظریه ها و مشکلات جامعه بگم تو نی نی سایت بز ...

آفن😂

2810