2777
2789
عنوان

نظریه ی جنسی فروید

| مشاهده متن کامل بحث + 17582 بازدید | 440 پست
فکر کنم هابیل و قابیل سر خواهر خوشگله دعوا نمیکردن . به خاطر اینکه نمی‌دونم کدومشون مورد تحسین همه ب ...

هابیل بهتربودفک میکنم وقابیل هابیل روکشت

البته منم درحدداستان شنیده بودم

کلاهرکی هرچی دلش بخوادمیسازه تواین دنیاوبه خوردهمه میده

خب چرا بهت بر میخوره ؟😐شما بگو چرا دختر بچه ها کفش و لباس مادرشونو میپوشن و پسر بچه ها سیبیل میذارن ...

من روانشناس نیستم که بخوام تئوری روانشناسی بدم ولی اولین الگوی یه دختر مادرشه این چه ربطی به ببخشید میل جنسیش به پدرش داره حتی از گفتنشم چندشم میشه🤢

و برعکسش برای پسر هم هست 

بیشترین افرادی که ما باهاشون سر و کار داریم مادر و پدر هستن طبیعیه بخوایم مثل مادر یا پدرمون باشیم

من حرف خدا رو میگم خدا گفته انسان رو با فطرت پاک آفریده انسانی که پاک آفریده شده حتی تو ناخودآگاهش این افکار پست ایجاد نمیشه 

اینا زاده ی یه ذهن مریض فقط میتونه باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این نظریه روحو در نظر نمیگیره فطرتو در نظر نمیگیره احتمالا خواستگاهش از یه ادم بی دینه 

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار کاربری دست دو نفره ❌️دست دو شخصیتم هست ✅️ دست چند نفره❌️ لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
2805
هابیل بهتربودفک میکنم وقابیل هابیل روکشتالبته منم درحدداستان شنیده بودمکلاهرکی هرچی دلش بخوادمیسازه ...

واقعا 

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
من روانشناس نیستم که بخوام تئوری روانشناسی بدم ولی اولین الگوی یه دختر مادرشه این چه ربطی به ببخشید ...

عزیزم میل جنسی فقط س.ک.س نیست 

من نمی‌فهمم چرا تا بحث جنسی پیش میاد همه فکرشون می‌ره سمت آمیزش جنسی!!

عزیزم درست میگی الگوی یه دختر مادرشه فرویدم همینو میگه ، فروید میگه کودک میخواد نظر والد جنس مخالف شو به خودش جلب کنه و مورد توجه اون قرار بگیره لذا اگه دختر باشه مثل مادر آرایش می‌کنه تا مورد تحسین پدر قرار بگیره و اگه پسر باشه مثل پدر رفتار می‌کنه تا مورد تحسین مادر قرار بگیره 

همه چیزو به مسایل خاکب.رسری ربط ندین خداییش چند سالتونه 😐😐

وقتی جواب نداری بدی مجبور میشی حرفهای صحیح منو تایید کنی و تسلیم میشی!نمی‌دونم چند سالته و چی میخونی ...

موفق باشید من از همون ابتدا هم گفتم سنی ندارم و روانشناس هم نیستم

اما خوشحالم که ذره ای واسه ی این شخصیت و نظریه هاش اعتبار قائل نیستم

نظریه های فروید غالبا غلطه چون جامعه‌ آماری ازبین مریض ها هستن نه کل مردم

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
موفق باشید من از همون ابتدا هم گفتم سنی ندارم و روانشناس هم نیستماما خوشحالم که ذره ای واسه ی این شخ ...

عزیزم تو چه اعتبار قائل باشی چه نه ، دنیا داره طبق این نظریه پیش می‌ره فکر نمیکنم نظر تو مهم باشه😂

منم روانشناس نیستم اما مثل تو بی مطالعه هم نیستم:)

عزیزم تو چه اعتبار قائل باشی چه نه ، دنیا داره طبق این نظریه پیش می‌ره فکر نمیکنم نظر تو مهم باشه😂م ...

نه خیر دنیا طبق افرینش خدا پیش میره نه شخصیتی که آخر سر به حدی از پوچی رسیده که خودکشی کرده😁

يا شما نتونستي حرف استادت رو خوب پرزنت كني

يا استادت كامل بهتون نگفته

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
نه خیر دنیا طبق افرینش خدا پیش میره نه شخصیتی که آخر سر به حدی از پوچی رسیده که خودکشی کرده😁

والا پوچ اونیه که ذهنش همه چیزیو به س.ک.س ربط میده!

خیلی از روانپزشک ها دارن خودکشی‌ می‌کنند ربطی نداره 

2810