2777
2789
عنوان

نظریه ی جنسی فروید

| مشاهده متن کامل بحث + 18176 بازدید | 440 پست
در واقع به عبارتی فروید آلت سرگردان زمان خودش بود🤣🤣🤣🤣🤣🤣یعنی نوزاد حس‌جنسی داره وقتی هنوز خیلی ...

دوره جنسی تازه از سه سال شروع میشه استارتر اشتباه میگه

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
والابقول دوستان مجازی که میگن پشمامون ریخت پشمای من وقتی ریخت که میگفتن هابیل وقابیل سرخواهرخوشگله د ...

فکر کنم هابیل و قابیل سر خواهر خوشگله دعوا نمیکردن . 

به خاطر اینکه نمی‌دونم کدومشون مورد تحسین همه بود باعث حسادت اون یکی شده بود 

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.       1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

سکس‌با مسائل جنسی فرق میکنه . همه تفاوت این دو مقوله رو میدونن.اینهمه عقب مونده هستیم ؟ دقیقا کجا وت ...

چرا انقدر تو توهم و توطئه زندگی میکنین 

بخوای نخوای یه کشور جهان سومی تحریمی بدبختیم!

بهتره بگی تو چی عقب مونده نیستیم! 

علوم انسانیمون و هیچچچچ جا قبول ندارن 

علوم تجربیمون برپایه غرب داره پیش میره 

ریاضی همینطور

چی دقیقا از خودمون داریم؟؟؟

این وضع کشور و مملکتمون 

ی سریا واقعا تو خواب زندگی میکنن همین افکار امثال شما بود که ۴۰.۵۰ ساله بدبختمون کردین!

2805
شما این رو گفتین چون درک دقیقی از معاد ندارید خودکشی گناهه و خودکشی قطعا راه نجات نیستکسی که خودکشی ...

ببین هیچ غیرممکنی برا انسان وجود نداره اگه داشت من تو شهرخبر یا خبرگذاریا نمیخوندم که یه پسر به مادرش یا خاهرش تجاوز کرده یا یه پدر به دخترش 

فطرت انسان درسته پاکه 

ولی اصلا به این فک کردی که از اول ادم و هوا بودن و بعد بچه هاشون باهم تولید مثل کردن اصلا اگه اینکارو نمیکردن که جهان و انسانها شکل نمیگرفت 

بعدشم تو هر برهه از زمان یه نظریه میاد که مناسب زمان خودشه 

که شاید بعدا فرهنگ یه جامعه یا یه دین اونو نپذیره 

بعدشم من منظورم‌ از سرگذشت تلخ امام حسین مرگش به دست دشمنانش که ادمای بدی بودن هستش

اینکه چطور به قتل رسید و خانوادش چطور ازار و اذیت دیدن 

درسته که بخوای از اون دید نگاهش کنی خیلی زیباو معنویه 

ولی فک‌کن تاریخ دوباره تکرار بشه 

یه عده ادم مریضو روانی دوباره ادم های خوب رو قتل عام کنن تو همین نسل خودمون مثالش که خیلی فرق داره قتل عام غزه بنظرت این همه خون ریخته شده زشت و اذیت کننده نیست قلب ادمو به درد نمیاره؟ 

نگفتم نظریه کثیفیه میگم بعضیا چرا اینقدر کثیف صحبت کردن موضوع بحث هم نوزاده یا کودک نه کسی که بزرگ ب ...

نوزاد از بدو تولد تا یه سنی تنها چیزی که درک میکنه رفع نیاز گشنگیه بنظرم تمام امیال و حس های ادم تو وجودش از اول هست فقط به مرور بیدار میشن به مرور خودشونو نشون میدن 

والابقول دوستان مجازی که میگن پشمامون ریخت پشمای من وقتی ریخت که میگفتن هابیل وقابیل سرخواهرخوشگله د ...

ها خواهر کجااا بودددد؟اینو چرا من نشنیدم

چیهههه جریانش

هرکی امضامو دید بهم بگه جا سگ 

ببین هیچ غیرممکنی برا انسان وجود نداره اگه داشت من تو شهرخبر یا خبرگذاریا نمیخوندم که یه پسر به مادر ...

خب پس اگه اینطوریه و دنیا اینقدر زشته همه باید خودکشی کنن! 

یعنی هر کس خودکشی میکنه به کمال عقلی رسیده؟!🤦‍♀️😳

من روانشناس نیستم ولی براساس عقل خودم نمیتونم برای دفاع از یه شخص کل آفرینش و دنیا رو زیر سوال ببرم

در رابطه با آدم و حوا

اولا که در این باره روایات متعدده میتونید تو اینترنت بیشتر راجع بهش بخونید 

ولی حتی اگر تولید مثل همون جوری که شما میگید باشه هر قانون الهی تو یه برهه ای از زمان وجود داره و پیروی نکردن از اون گناه محسوب میشه در زمان حصرت آدم قطعا این قانون الهی نبوده

از اون گذشته گفتین اگر مثل واقعه ی عاشورا تکرار بشه چی؟!

ببینید همیشه جنگ حقیقت و باطل علیه هم هست این مسئله باید حل بشه نه اینکه صورت مسئله پاک بشه 

باید یه بار برای همیشه باطل رو شکست بده نه اینکه آدمیزاد خودکشی کنه تا تو این دنیای کثیف نباشه

اگه دنیا به همین کثافتی که شما ترسیم میکنید بود چرا خدا ما رو آفرید پس؟

جالبتر اینکه دختر فروید هم که یک روانشناس به نام هست به نام آنا فروید تایید کرده که نسبت به پدرش حس ...

پدر دختر گوه میخورن پ

اون دوستمون ک فقط گیف گوه چنگ میزنه فروید راس گفته🤣

هرکی امضامو دید بهم بگه جا سگ 

پدر دختر گوه میخورن پاون دوستمون ک فقط گیف گوه چنگ میزنه فروید راس گفته🤣

دیگه به هر حال یک نظریه هست که مورد تایید خیلی روانشناس ها در طول تاریخ بوده 

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
خب پس اگه اینطوریه و دنیا اینقدر زشته همه باید خودکشی کنن! یعنی هر کس خودکشی میکنه به کمال عقلی رسید ...

من نمیگم ادم باید خودکشی کنه خودکشی کار درستی نیست 

ولی دارم میگم بنظرت شدنیه که یه روز ادم بد رو زمین نباشع؟ همچی کاملا خوب باشه درمورد روایت های ادم هوا همشو خوندم 

اگه معنی قرانو خونده باشی اون روایاتی که اومده هیچ کدوم تو قران نیست و‌اسمی ازشون نیاورده درصورتی که اونا چیزی نیست که انسان خودش ازش برداشتی داشته باشه اگه درست بودن قران باید یه اشاره ای ازش میکرد 

2810