2777
2789
عنوان

نظریه ی جنسی فروید

| مشاهده متن کامل بحث + 18779 بازدید | 440 پست
من از ناخوداگاهم میترسمبعضی وقتا خیلی ناراحتم و دلیلشو نمیدونم فک میکردم برمیگرده ب ناخوداگاه

ااره دقیقا

حس میکنم اکثر رفتارا و تصمیماتم اصلا دست خودم نیستن همشون بخاطر ناخودگاهمه. مثلا میل عجیبم به محافظت کردن از زندگی که هیچوقت ناارومی رو تجربه نکنم چون خردسالی ناارومی داشتم یا اینکه توی شلوغی و بین تعداد زیادی ادم استرس میگیرم چون توی ی خونه ساکت و بی صدا بزرگ شدم. بجز اون تنش ها اغلب خونه توی سکوت کامل بود

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟
اره🫡😁

هر وقت تونستی یه سر به تاپیکم بزن اگه چند نفر جمع بشن می‌خوام راجع به تاپیکم نظر بدید ممنون

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله زن ستیزی در تمام دوران تاریخ بوده و هستاما در گذشته عرب ها چون مرکز جهان و علم محسوب میشدن این ر ...

عرب ها هرگز مرکز علم و جهان نبودن!!

مرکز علم جهان در دورانی مصر ، چین ،هند و ایران بودن که بزرگترین تجارت ها و صنایع و علم و دانشمندان باستان رو داشتن

اعراب قدیم تنها مظهر جهل و رفتار حیوانی بودن

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
2805
یا خداااعزیزم شما منظورو نفهمیدی😑این توی ضمیر ناخوداگاهه نه اینگه خودمون بفهمیم. قرار نیست تا ابد ب ...

نه عزیزم من منظورو فهمیدم شما ظاهرا جناب فروید رو نمیشناسید.این انسان نما با مادرش رابطه داشته.برای همین احساسات کثیفش رو به همه تعمیم میده.

یا خداااعزیزم شما منظورو نفهمیدی😑این توی ضمیر ناخوداگاهه نه اینگه خودمون بفهمیم. قرار نیست تا ابد ب ...

نه عزیزم من منظورو فهمیدم شما ظاهرا جناب فروید رو نمیشناسید.این انسان نما با مادرش رابطه داشته.برای همین احساسات کثیفش رو به همه تعمیم میده.

بعضی بچه ها تک والدی بزرگ میشن.بچه بدون اینکه تحت تاثیر پدر یا مادری که نیست باشه یا اینکه که بخاد حس رقابتی باهاش داشته باشه،کاملا شبیه والدی میشه که باهاش نبوده

بعد تا چه سنی از نظر فروید این حس از بین میره؟اشاره نکرده فقط گفته وقتی میبینه والد تحویلش نمیگیره میره سراغ کسی مثل اون.نظریه ای کاملا غیر علمی و سرتا پا مشکل که از اول تا اخرش قابل نقض هست

نه عزیزم من منظورو فهمیدم شما ظاهرا جناب فروید رو نمیشناسید.این انسان نما با مادرش رابطه داشته.برای ...

شاید ولی هنوز این نظریه تکذیب نشده. و من فروید و تظریه های جنجال برانگیزشو میشناسم، ولی میشه ی بخش زیادی از این نظریه رو قبول کرد. چون میشه توی رفتارای انسان اینو دید

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟
از نظر منطقی ام حرف شما مورد قبول نیستارسطو رو که میشناسید؟ پدر علم منطق بودنافلاطون شاگرد ایشون بود ...

ارسطو شاگردش بود ولی 🥲🥲  

شاید ولی هنوز این نظریه تکذیب نشده. و من فروید و تظریه های جنجال برانگیزشو میشناسم، ولی میشه ی بخش ز ...

تو جامعه هزار جور بیمار جنسی هست ولی هر کدوم یه انجمن حمایتی براخودشون درست کردن مثل همین رنگین کمانی ها،وبرا خودشون دیسیپلین قائلن،خیلیا هم تکذیبشون نکردن ولی آیا واقعا این انسان نماها قابل تایید هستند؟در حالیکه در قران با تند ترین الفاط ازشون یاد شده و تحت شدیدترین عذاب قرار گرفتن

تو جامعه هزار جور بیمار جنسی هست ولی هر کدوم یه انجمن حمایتی براخودشون درست کردن مثل همین رنگین کمان ...

متاسفانه با شما جای بحث نیست. شما با دیدگاه خودت این قضایارو میبینی. 

یادش بخیر ترم یک که بودیم درس اندیشه اسلامی اینارو خوندیم 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

2810