2777
2789
عنوان

نظریه ی جنسی فروید

| مشاهده متن کامل بحث + 18794 بازدید | 440 پست
همین و من واقعا قلبم شکست چون برا دخترا هم نظریه همینجوری دادندیگه اثبات شدس و هنوز قبولش دارن

عزیزم نظریه است دیگه قطعا از دیدگاه غربی ها قابل قبوله فروید زر زیاد میزده ماحصل یکی از نظریه هاشم که آزادی جنسی بود بعد از چندین سال نتیجه عکس داد 

قبلا تو کتاب هیلگارد خونده بودم اینو ، این یه نظریه هست و خب نظریه هم اسمش روشه دیگه ! 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فروید چرت و پرت زیاد میگه .. کلا مغزش مریضه.. ولی در کل دختر سعی میکنه مثله مادرش خانم باشه و پدرش رو خیلی دوست داره چون اونو اسطوره‌ی قدرت و اقتدار میدونه.. و پسر سعی میکنه مثه پدرش قدرتمند و با اقتدار باشه و مادرش رو خیلی دوست داره چون مادرش رو پناهه خودش میدونه و ازش محبت میگیره... فروید از اونجایی که یکم کج فهمه.. این قضیه رو از دیده کثیفه خودش و زندگیه اروپایی که تجربه کرده بیان میکنه... وگرنه ایرانیا خیلی توی مسائله زناشویی اونم جلوی بچه‌هاشون رعایت میکنن...

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
2805

اگر توی کلاستون بودم استادتون سرویس بود... یه بار انقدر سره یه مسئله‌ای با استاد بحث کردم که کم آورد والا همه بچه ها هم فقط ازش میترسیدن که نمره نده واسه همین سکوت میکردنو استادم حرفه خودشو میزد آخرش بابته همون روز و بحثی که باهاش کردم بالاترین نمره‌ی کلاس و گرفتم ... چون تنها دانشجویی بودم که واقعیت رو بهش گفتم.. و کوتاه نیومدم...

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  

چند وقت بود چرت و پرتای فروید رو نشنیده بودم

وای چقد این چرندیاتو تو مغزمون میکردن

یه رمان نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

حس بین مادر و فرزند اصلا از جنس اون حسی که تو اتاق خواب رخ میده نیست که نیست که نیست 

ولی فروید کلا نگاهش به همه چیز همینطوره منم خوندم قبلا کتاباشو میگه همین حسه ولی تغییر یافته ست... یکم منطقی تره 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
فروید چرت و پرت زیاد میگه .. کلا مغزش مریضه.. ولی در کل دختر سعی میکنه مثله مادرش خانم باشه و پدرش ر ...

دقیقا فروید رو دخترش ازمایشات بد انجام داده

دختری ک هرکاری کرده تا توجه باباشو ب دست بیاره

یه رمان نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

همینقدر بس که این آقا که پدر علم روانشناسیه مثل نیچه و اینا  اصلا به روان که همون روح و جریان هستی هست ایمان نداره و همچین چیزی گفته که همه چی فقط جسمه ، دیگه باید رفت تا آخرش      ، البته میدونم اعتقاد اینا به روان و روح یه چیزی مثل اشباح خبیثه و سرگردان و خرافات و وحشته که از توش جشن هالووین  در اووردن  بعد غربگرا ها به خودمون ایراد 

میگیرن که ما ایرانیا و جهان سومیا خرافاتی هستیم

وبعد فروید مثل خیلی از عرفان های ساختگی و شیطانی چی میگه  ، میگه جلوی میل جنسی رو نباید گرفت ، میل جنسی هر دستوری بهت میده انجامش بده 😬 ، ایشو هم همین رو میگه 

میگه میل جنسی آدم رو به کمال و سعادت میرسونه 😬 

راستی این استاد  پستادا  اینا رو نمیگن سر کلاس ، نه نمیگن 

فکر کنمم اگه هم بگن   ، جوری همه ما توی این دنیا فرو رفتیم 

که میگیم مگه چه اشکالی داره درسته دیگه ، 

فقط این جمله دکتر شریعتی :  ( مهم نیست چه مدرکی دارید مهم 

این است چه درکی دارید ،

برای آنان که میفهمند هیچ توصیحی نیاز نیست ، برای آنان که نمیفهمند هر توضیحی اضافست 

آنان که میفهمند عذاب میکشند ، آنان که نمیفهمند عذاب میدهند  )

اگه نطرم رو ریپلای زدی که جواب بدی که وای چی میگی و از این حرفا   ،  لطفا چند بار دیگه این جمله که آخر گذاشتم رو بخونید

از ماست که بر ماست ، منظور کُل آدماست🌍🌏🌎                        🪩   برای عقل و انسانیت های از دست رفته گریانم   🩷 آن صاحبِ زمین و زمان و شاهِ جهان را خواهانم  🔷️گر چه پُر ز گناهان و نادانی ام ولی لااقل هر  چه     گناه  و   پلیدیست  را  ز ابلیس و پیروانِ جن و اِنسش دانم و نابودیشان را جویانم     که تمام احوالات بد و پلیدی ها و بیچاره گی ها و  جنایات طول تاریخ بشر و مُلک وجود خودمون از گور ابلیسه  نه    خالق    یکتاای مهربانترین که عقل و ادراک و شعور و اختیار داد و با هزاران پیامبر هدایت کرد به سمت نور و نیکی ها واَنوار خودش (۱۴ معصوم و دلایل خلقت و سَروران دو عالم) و گفت  انتخاب کن  بین  نور  و ظلمت   ،   حق و باطلخیر و شَر   ،     هدف از خلقت،  انتخاب کردن بین دو تا راهه و عبادتشونه ، راه سومی نیست  ،   کدووم رو انتخاب میکنیم  ،  اجازه مییدیم  وارد قلبمون  بششه و در موردش تفکر میکنیم و براشون زندگی کنیم.💚🪴https://tooloe72.blogfa.com/    

همینقدر بس که این آقا که پدر علم روانشناسیه مثل نیچه و اینا اصلا به روان که همون روح و جریان هستی ه ...

مگه حوونیم هردستوری میده انجام بدیم پس با حیوونا چه فرقی داریم

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
2810