2777
2789
عنوان

نظریه ی جنسی فروید

| مشاهده متن کامل بحث + 18818 بازدید | 440 پست
موضوع خوش اومدن نیست دروغه محضه شما به پدرتون نظر از نوع جنسی داشتید؟؟؟!!!

عزیزم قرار نیست این حسو خودمون درک کنیم که

اینا توی ضمیر ناخوداگاهه برای اینه که مغز انگیزه تولید مثل رو ایجاد کنه ما خودمون نمیفهمیم که وجود داره

اکثرا هم تا ی سن کمی از بین میره چون اون زمینه هه دیگه به وجود اومده. میبینی بچه نوزاد نسبت یه مامان و باباش که به مامانش محبت میکنه ی جثر حسادت میکنه؟ مثلا گریه میکنه و دوست داره باباش بهش توجه و محبت کنه؟ بحاطر همینه. اگه از بین نره توی دوران بچگی اون بچه به اصطلاح همون پیک می و تشنه توجه چنس مخالف میشه

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟
لعنت به فروید.چون خودش همچین کثافتی بوده فک کرده همه مثل خودشن.وگرنه واقعا کدوم دختر بچه و پسر بچه ا ...

یا خدااا

عزیزم شما منظورو نفهمیدی😑این توی ضمیر ناخوداگاهه نه اینگه خودمون بفهمیم. قرار نیست تا ابد به پدرمون حس داشته باشیم. چون ی مدت توی همون کودکی از بین میره. چون زمینه تولید مثل و جنس مخالف رو درک کرده و به دست اورده. بعدش متوجه میشه که اینجوری بره سراغ جنس مخالف. 

میبینی بچه نوزاد به محبتی که پدرش به مادرش میکنه حسودی میکنه؟ گاهی گریه میکنه و میاد بینشون تا پدرش به اون توجه کنه؟ این اثار همونه

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اینو خودم فهمیدم که هر کسی میره سراغ کسی که شبیه پدر / مادرشه .( البته همه ی افراد اینجوری نیستن) 

💙🇷🇺           اما برای شادمانی سیاره ی ما چندان آماده نیست خوشی را باید از چنگ روزهای آینده بیرون کشید ، در این زندگی مردن ،دشوار نیست ساختن زندگی بسیار دشوار است... ✍🏻 ولادیمیر مایاکوفسکی 
2805
بنظر من پسرا دختری رو انتخاب میکنه که برعکس مادرش باشه اکثر مردای اطرافتون را دقت کنید چه زنی گرفته

والا من نگاه کردم همین بود 

مادرای خوب البته

هرکی امضامو دید بهم بگه جا سگ 

نوزاد تا چند ماه فک میکنه خود مادره چون با ضربان قلب مادر زندگی کرده نمیدونه ی موجود جداست🥲 این نظر ...

بخدا ماهم فقط داشتیم نقدش میکردیم 

بخدا اگه الان بفهمه تو دانشگاه ها دختر راه میدن و چقدر زن روانشناش و دکتر و مهندس و مدیر و.. داریم ‌ ...

اون ابن سینا بود نه ارسطو

یادت باشه ارسطویی که واسه 700سال قبل میلاد بوده و مردم اون موقع هنوز فکر میکردن اگه یکی مریض بشه خدایان لعنتش کردن این نظر خییلی خفن بوده توی دوره خودش

بنظرم این راجب خانواده هایی صدق میکنه که پدر و مادر واقعا پدر و مادر و بااخلاق باشن

خب اره 

گف ک بچه های طلاق بچه های تک والد 

یا اونایی ک تو شیرخوار گاه ها هستن کم و بیش مشکلاتی دارن

حای گف خدانکنه پدر و مادر جفتشون باشن و بهم بسازن که بجه تاثیر بپذیرع

یا خداااعزیزم شما منظورو نفهمیدی😑این توی ضمیر ناخوداگاهه نه اینگه خودمون بفهمیم. قرار نیست تا ابد ب ...

من از ناخوداگاهم میترسم

بعضی وقتا خیلی ناراحتم و دلیلشو نمیدونم فک میکردم برمیگرده ب ناخوداگاه

بله اینکه بعضی از آدما توی سن بزرگسالی تمایل دارن آشغال و وسایل به درد نخور نگه دارن یا خیلی خسیس هس ...

چقدررر جالببب

فک کنم من مشکلی با از پوشک گرفتن نداشتم که انقدر همه چیزو تند تند میریزم دور😂

چقدررر جالبببفک کنم من مشکلی با از پوشک گرفتن نداشتم که انقدر همه چیزو تند تند میریزم دور😂

ولی خواهرمو یادمه مشکل شب ادراری داشت خیلی دیر از پوشک گرفتیم

مث کلاغهههععع میچسبه ب چیزایه الکی و چرت

منو داداشم بزور لشغالاشو ازش جدا میکنیم🤣🤣🤣

خسیس هم هس🤣😁

راست میگه ارسطو گفته

اخه ابن سینا هم ی همچین چیزی گفته بود

که چمیدونم قلب سرده ولی خون گرمه دلیلش تنفسه ی همچین چیزایی. دقیق یادم نیست

منم روانشناسی میخونم هنوز ترم یکم البته. ولی دارم کیییف میکنم باهاش😂

2810