2777
2789
عنوان

نظریه ی جنسی فروید

| مشاهده متن کامل بحث + 18795 بازدید | 440 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه میدونی سخت و غیر قابل باوره که تو یک انسان شکل خودتو ببینی که هر روز مثل تو بیدار میشه و نفس و ک ...

الان متوجه این حرف شما نشدم؟🤔منظورتون آقای فروید هست یا با منید؟🤔

"ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را به جایی رسیدست کار که تاج کیانی کند آرزو تفو بر چنین چرخ گردون تفو" فردوسی بزرگ

2805

ضمن اطلاع رسانی خدمت استارتر که احتمالا تازه روان خونده .اول اینکه نظریه جنسی نیست نظریه روانکاویه 

دوم اینکه همه نظریه فروید درست نیست و خیلی روانشناسا ردش کردن .

و فروید فقط مشکلات روانی رو از سرکوب کردن امیال میبینه حالا این امیال و لذت ها یکیش میل جنسی بوده ...البته زندگی نامه فروید رو که ادم میخونه متوجه میشه فروید از زندگی خودشم استفاده کرده و این رویکرد رو بنا نهاده 

این از اعراب جاهل بدتر بودهوالا اینقدر زن ستیزی وجود داشته قدیم ادم‌براش سوال پیش میاد که ایا مردایی ...

بله زن ستیزی در تمام دوران تاریخ بوده و هست

اما در گذشته عرب ها چون مرکز جهان و علم محسوب میشدن این رفتار به اعراب نسبت داده میشه 

این از اعراب جاهل بدتر بودهوالا اینقدر زن ستیزی وجود داشته قدیم ادم‌براش سوال پیش میاد که ایا مردایی ...

بله زن ستیزی تو غرب با بقیه جاها اصلا قابل مقایسه نیسسسسست 

من خودم وقتی دیدگاه نیچه رو در مورد زنان فهمیدم فرو ریختم 🥲😂

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

در مورد شستن دستشون وسواس پیدا کردن چیکار کنم ببخشید زیاد سوال پرسیدم نمیخام مدیون بچه ها شم

بببن رو هر چی بچه رو اذیت کنی ازون چیز بدش میاد و باهات لجبازی میکنه مخصوصا ۱۸ ماهگی تا ۳ سالگی براش توضیح بده ک مثلا دستات جیشی شده باید بشوریمش یا اگ دستاتو نشوری نمیتونی فلان کارو انجام بدی

خواهش می کنم عزیزم بچه هاتون وسواس پیدا کردن؟ ببین اگه زیاد از حد دستاشو می‌شوره باید خودت بهش تذکر ...

زیاد نه ولی دسشویی برن حتما میشورن

کسی هم از دسشویی بیاد دستشون رو نشون چندششون میشه

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
زیاد نه ولی دسشویی برن حتما میشورن کسی هم از دسشویی بیاد دستشون رو نشون چندششون میشه

خب اینکه از دستشویی میان و دستاشون رو می‌شورن خیلی خوبه 

ولی مثلا بعضیا ۱۰ دقیقه دارن دست میشورن ، این وسواسع

بله زن ستیزی تو غرب با بقیه جاها اصلا قابل مقایسه نیسسسسست من خودم وقتی دیدگاه نیچه رو در مورد زنان ...

اون چی بود 🥲😂 روانشناسای معروف خودشون یه پا روان درمانگر لازم بودن

این دیگه هنر شماست به شکل کاملا ساده براش توضیح بدی استفاده از کارتون در این زمینه یا نقاشی و تصاویر ...

بچه کلا باید پیش زمینه داشته باشه باید مقتضی ب سن باشه بچه ۲ ساله از نقاشی و کارتون ک چیزی نمیفهمه

خب اینکه از دستشویی میان و دستاشون رو می‌شورن خیلی خوبه ولی مثلا بعضیا ۱۰ دقیقه دارن دست میشورن ، ای ...

وای قلبم نه اونجوری نیستم فکرم مشغول شد 

فک کنم من خودم وسواس فکری اینا دارم خخ

2810