2777
2789
عنوان

شمابرا روزی که مهمون دارید چجوری برنامه ریزی میکنید⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 63 پست
هیچی! خودمو میکشم!تا یک هفته بعد رفتن مهمون هم کمر درد دارم!بخاطر همین از مهمون بدم میاد

منم همینم استرسیم

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه کارا روی هم تلنبار میشع ی باره انجام میدیم😐

وای مثل منید که😂

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

تمیز کاری قبل مهمونی رو یک روز قبل از مهمونی انجام میدم

روز مهمونی مرخصی میگیرم برا آشپزی

فرداشم دوباره مرخصی میگیرم برا تمیزکاری بعد مهمونی

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

2805
من اگر خونه م تمیز باشه که اصلا جارو و گردگیری نمیکنماما اگر لازم باشه روز قبلش انجام میدماصلا دوست ...

اخه من خونرو ک تمیز میکنم کافیه یقدم بردارم یامو میریزه یااشعال میبینم میره تومخم میگم چکاریه همون فردا جاروکنم

ولی خسته میشم

نه همه رو تو یه روز انجام نده خسته میشی روز قبل تمیز کاری شب سالاد ودسر اماده کن روز مهمونی فقط غذا

شانسا روزام کوتاهه😑

وای چقد خودمو خسته میکنم میهمان میاد

بعد یکی از دوستام میریم خونشون  خونه رو که ولش کن اصلا حرفی ندارم شامم از صفر تاصدش باید کمکش کنی هیچی دیگه کل مهمونی تو اشپزخونه ایه

من روز قبل یا روزهای قبل تمیز کاری هارو انجام میدم  غذامم یستگی داره چی باشم ازشب قبلش هی کم کم اماده میکنم مثلا فردا شب میهمان دارم امشب فسنجونم رو اماده میکنم مرغ و پلو و سالادم فردا  میوهارو میشورن امروز خسک میکنم میزارم یخچال و ...

منم همینم استرسیم

ای کاش مثل قدیم بود مهمونی ها...

سفره های ساده با یک نوع غذا 

میوه‌ای ساده 

خونه های ساده و بدون مبل که تمیز کردنش خیلی راحت بود!

خوش به حال قدیمی ها چقدر با آرامش زندگی میکردن

شب شراب نیرزد به بامداد خمار...

من خونه م همیشه تمیز و مرتبه 

مهمان سرزده هم بیاد فرقی نمیکنه برام 

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚
ی روز قبل کاملللل خونه رو تمیز کن روز مهمونی فقط دستمال و جاروی سطحی بکش

طی چی سرامیکااا

2810