2777
2789
عنوان

شمابرا روزی که مهمون دارید چجوری برنامه ریزی میکنید⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 63 پست
بخدا اگه میدونستم همه چی رو ساده بگیرم و وسواس نباشم عاشق مهمون میشدم

ن بابا ساده بگیر. منم دارم تمرین میکنم حالا خونه خیلی ها میری پر خاک هم جلو درشونو دسمال نمیکشن ولی ادعاااا اووف😁😅🤭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شانسا روزام کوتاهه😑

شب کار کن تا ساعت 11 یا 12 کلی کار انجام میدی

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
2805

قبل از اومدن مهمون باید همه چی آماده باشه یه بار مادر شوهرم اینا شب اومدن تا روز بعد موندن موقع درست کردن غذا اینقد اذیتم کرد که خواستم جیغ بکشم نمیزاشت بحال خودم باشم فقط استرس بهم وارد میکرد شوهرم بزور از آشپزخونه میبردش دو دیقه بعد میومد وقتی یادم میاد حالم بد میشه

طی چی سرامیکااا

مگ هرروز طی نمیکشی؟ 

واس همینه کارهات تلنبار مبشه 

من بااینک شاغلم هرشب قبل خواب طی میکشم و گردگیری و تمیزکردن رو کابینت و یخچال و گاز 

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚
روز قبلش تمیز میکنمخورشت دسر رو آماده میکنمظرفها رو آماده میکنمروز مهمونی هم برنج میوه سالاد آماده م ...

یعنی خورشتو برا فرداشب اماده میکنی؟باز ناهار منطقی تره

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
ن بابا ساده بگیر. منم دارم تمرین میکنم حالا خونه خیلی ها میری پر خاک هم جلو درشونو دسمال نمیکشن ولی ...

آخه نمیشه دیگه عزیزم 

من از اول جلوی همه چند نوع غذا و دسر گذاشتم و خونه م هم همیشه تمیزه تمیز کردم 

حالا بیان ببینن اونجوری نیست فکر میکنن من بی احترامی میکنم بهشون یا ساخته شدم 

تقصیر خودمه 

شب شراب نیرزد به بامداد خمار...
تمیز کاری قبل مهمونی رو یک روز قبل از مهمونی انجام میدمروز مهمونی مرخصی میگیرم برا آشپزیفرداشم دوبار ...

😂😂

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

خونه رو از روزای قبل تر مرتب نگه میدارم اگه سوپ داشته باشم تو غذاهام یا غذای سنگین یا جا افتادنی شب قبلش درست میکنم ژله یا هر دسری که زمان بر باشه رو هم شب قبل درست میکنم روز مهمونی صبح ظرفا رو آماده میکنم و میوه و شیرینی و آجیل یا هرچی که قراره بزارمو آماده میکنم و بعدش خودمون آماده میشیم

قبل بارداریم و از دوهفته بعدعروسیم هرروز مهمان داشتم دوستای همسرم خانوماشون خانواده شوهر برادرای همسرم وخانوماشون کلا خیلی رفت وامد بود بعدمن کلا مهمان داشتم یانداشتم هرروز خونمو تمیزمیکردم که اگه مهمان سرزده هم نیومد دیگ میدونستم خونم دسته گل ولی از بارداریم به اینور که به لطف خدا الان ۸ماهم اصلا حوصله مهمان ومهمان داری ندارم چون کلا مامانم پیشم مهمانیم بیاد مامانم مهمان داری میکنه هرروز خانواده شوهرم اینجابودن دیگه به شوهرم گفتم مامان داره اذیت میشه لطفا بگو مراعات کنن کمتربرن بیان خاهرات ولی درکل خودم عاشق مهمان داریم انشالله دعاکنیدواسم دوقلوهام صحیح وسلامت به دنیا بیان خودم به کارام برسم مامانم اذیت شد این مدت باهام

2810