2777
2789
عنوان

درو باز کردم مرد همسایه اومد بیرون از خونش

| مشاهده متن کامل بحث + 164009 بازدید | 1000 پست
یه بار تو دانشگاه(خیلی سال پیش ) خواستم از کلاس برم بیرون ( کلاس خیلی ساکت و استاد جدی ) اینقدر هول ...

اخی 🤣🤣🤣🤣

ای آن که دوست دارمت اما ندارمت                                     جایت همیشه در دل من درد مــی کـند💔🍃

وااای اره همینههه دیدی؟؟ وای من زوج دوم رو خیلی دوست داشتم هم چون پسر استاد دانشگاه بود هم قیافه و ا ...

ارهههه

تو چینیا یکی اینو دوس داشتم یکی عشق پنهان

برنامه نویس کیوت هم دیدم اونم بد نبود

و یه مینی سریال که وسطش ول کردم فک کنم شب عاشقی با تو 

اون سریال دختر تک شاخ من هم خیلی دوس دارم ببینمم کامل هنوز نشده شنیدم قشنگه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ارههههتو چینیا یکی اینو دوس داشتم یکی عشق پنهانبرنامه نویس کیوت هم دیدم اونم بد نبودو یه مینی سریال ...

وااای عشق پنهان عاالی بود کلا لوسی عالیه همیشه فصل دوم هم میگن داره😍😍😂😂ذوق دارم برنامه نوییس هم دیدم خوب بود اره دختر تک شاخ من خداااست عااالی بی نظیر نگو ندیدی؟؟

ای آن که دوست دارمت اما ندارمت                                     جایت همیشه در دل من درد مــی کـند💔🍃

2805

وای خدای من🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خدایا خودت میدونی فاطیما چقد تنهاست چقد کمبود داره فقط زندست خدایا من همه جا همش ازت کمک میخوام تو دفترام‌ شعرام‌ بیوگرافی‌هام‌ دلم خدایا حتی بهت تکست میدم صفحه گوشیم روشن میذارم ببینی ببخشید که اعتقادم ضعیف ولی تو بزرگیت بهم نشون بده کمکم کن خدای من جز تو کسی ندارم پشتم باش فراموشم نکن خدای من منم گناه دارم خستم منتظرمعجزتم با گریه دارم تایپ میکنم خدایا دورم شلوغ ولی از همه تنهاترم خدایا میخوام همه جا از تو پرباشه که کمتر حس بی کسی کنم خودت کس و کارم باش 

😂😂یاد خودم افتادم یبار داشتم از ماشین پیاده میشدم به جای خداحافظی گفتم سلام😂😂

من یه سوتس دادم افتضاح حیف طولانیه نمیشه تایپ کنم😂

وااای عشق پنهان عاالی بود کلا لوسی عالیه همیشه فصل دوم هم میگن داره😍😍😂😂ذوق دارم برنامه نوییس هم ...

واقعاا فصل دووو؟🥺😍😍😂عررر

نه کامل ندیدم دختر تک شاخوو این سعادت نصیبم نشده🤣، بیشتر اینور اونور ادیت هاشو دیدم

واقعاا فصل دووو؟🥺😍😍😂عرررنه کامل ندیدم دختر تک شاخوو این سعادت نصیبم نشده🤣، بیشتر اینور اونور اد ...

اخی زودتر سعادت رو نصیب خودت کن 😍😍🤣🤣اره ساخته هم شده پخشش معلوم نیست فقط 😋😋رود خانه ای که از ان میگذرد دیدی؟؟

اخی زودتر سعادت رو نصیب خودت کن 😍😍🤣🤣اره ساخته هم شده پخشش معلوم نیست فقط 😋😋رود خانه ای که از ا ...

فعلا در سریالام و لیست بلند بالام رو تخته کردم که خیر سرمممم بتونم درس بخونم😂😂😭🤌

نه من چینی زیاد ندیدم بیشتر کیدراما 

جالبه خب پس ما از کجا بفهمیم حداقل موضوعشو بگو😂😐😂

خیلییی بد بخدا کلاس میرم با دوستام بعد دبیر مرد هست بعدش این هر جلسه حونه یکی از دانش اموز ها میاد همه میان اونجا ولی خب ما ۴ تا یعنی صمیمی هستیم خودمون گفتیم اینطوری راحت تریم 

2810