2777
2789
عنوان

درو باز کردم مرد همسایه اومد بیرون از خونش

| مشاهده متن کامل بحث + 168757 بازدید | 1000 پست
حقیقتا از تو چه پنهون من خودمم این ژانو دوس دارم🤣😭 نه سریال ترکیه خیلی طولانیه من خودمم ندیدمش تیک ...

چی ؟؟میمیره دختره نه پس ولش 😂😂از این چینی ها دوست دارم استاد دانشگاه پسر بد همش گیر میده به این دختر واای خیلی باحالن میگردم یکم پیدا کنم

ای آن که دوست دارمت اما ندارمت                                     جایت همیشه در دل من درد مــی کـند💔🍃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی ؟؟میمیره دختره نه پس ولش 😂😂از این چینی ها دوست دارم استاد دانشگاه پسر بد همش گیر میده به این دخ ...

گفتم این ژانرو دوس (استاد دانشگاه دانشجو)

بین سریالایی که من دیدم از سیدراما این نبود ، حالا اگه پیدا کردم میگمت

2805
پیدا کردی به منم نشون بده🤣🤣😭ولی حتما دانشجو و استاد باشه؟ نمیشه مثلا مدیر و کارمند باشه؟ چون از ا ...

مدیر و کارمند خیلی دیدم🤣🤣😂زیادی هم خوشم نمیاد آره بابا نصف کیدراما و سیدراما همینه ژانرش

پیدا کردم میگم 

ای آن که دوست دارمت اما ندارمت                                     جایت همیشه در دل من درد مــی کـند💔🍃

مدیر و کارمند خیلی دیدم🤣🤣😂زیادی هم خوشم نمیاد آره بابا نصف کیدراما و سیدراما همینه ژانرشپیدا کردم ...

ارهه😂😂

خب تا اگه دوس داری اینجایی بگو سریال مورد علاقه چینی و کره ایت چی بود پیشنهادت چیه

گفتم این ژانرو دوس (استاد دانشگاه دانشجو)بین سریالایی که من دیدم از سیدراما این نبود ، حالا اگه پیدا ...

واقعا من دیدم ولی زوج اصلی نبودند فقط بخاطر عشق عااالی بود زوج دوم پسر استاد دانشگاه دختر عاشق پسر میشه تو یه نگاه میاد میره دانشجوش میشه

واقعا من دیدم ولی زوج اصلی نبودند فقط بخاطر عشق عااالی بود زوج دوم پسر استاد دانشگاه دختر عاشق پسر م ...

زوج اول هم مدیر و دختر خبرنگار برای کار میره شرکت پسر همش عالیههه

واقعا من دیدم ولی زوج اصلی نبودند فقط بخاطر عشق عااالی بود زوج دوم پسر استاد دانشگاه دختر عاشق پسر م ...

واییی ارهههه منممم دیدممم سریال چینی مورد علاقم همینههه

چقدم بهم میومدنننن

چقد دختره تلاش کرد برا پسره🥺😂

و اونجایی که دختره حواسش نبود جلوی داییش(پسره نقش اصلی) و دوستش ، استاد دانشگاهه رو بغل میکنه>>😭😂 دارم اسکرینشوو

یه بار تو دانشگاه(خیلی سال پیش ) خواستم از کلاس برم بیرون ( کلاس خیلی ساکت و استاد جدی ) اینقدر هول کرده بودم که در زدم .. بلند .

استاده گفت : مردم میان داخل در میزنن ، شما میری بیرون؟😂😔🫣

کاربری ۶ ساله ام رو به خاطر مسائل ....... از دست دادم .
واییی ارهههه منممم دیدممم سریال چینی مورد علاقم همینهههچقدم بهم میومدننننچقد دختره تلاش کرد برا پسره ...

وااای اره همینههه دیدی؟؟ وای من زوج دوم رو خیلی دوست داشتم هم چون پسر استاد دانشگاه بود هم قیافه و استایل ودختر و پسر ه عالی بود واای زوج سوم هم عاالی بودن ودختر مخصوصا قیافش عالی بود با استایل هاش

2810