2777
2789
عنوان

درو باز کردم مرد همسایه اومد بیرون از خونش

| مشاهده متن کامل بحث + 166007 بازدید | 1000 پست
به چه حقی با شوهر من لاس میزنی اگه این تاپیک نمی‌دیدم فکر میکردم سر و سری دارید میخواستم بیام در خون ...

صاحابش اومد

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
خسته نباشید میخاسی بگی چشات باز شد😂😂😂😂

نه باید میگفت ماشالله رنگ و روتون باز شد

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
یه بار همین صحنه رو دیدم😂🤣بنده خدا خیلی خجالت کشید من جلو خودمو گرفتم نخندم🤣😍

حالا بدون چ کشیدم🤣🤣🤣🤣🤣

اونم رو پای مردد.. دفعه اول دیدمش

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

چون دخترای خوبی هستین بیاین یکی دیگه بگم.

دوران دبیرستان بعضی وقتا داداشم میومد دنبالم از مدرسه،یدفعه داشتیم با دوستام برمیگشتیم که دیدم یه ماشین کنارمون نگه داشت و بوق زد ،من زیر چشمی نگاه کردم رنگ و مدل ماشین مث مال داداشم بود.این شد که خسته ام بود زود از دوستام خدافظی کردم پریدم تو ماشین.به راننده که نگاه کردم برگام ریخت.دیدم یه پسره هیز از اینایی که یه سره تو راه مدرسه دنبال دختران نشسته پشت فرمون و هنگ کرده کلا از شدت پایه بودن من!زود گفتم ببخشید پیاده شدم دوییدم پیش دوستام.یعنی داشتن ریسه میرفتنااااا چقد تیکه شنیدم ازشون.یکیش میگفت:برو نار نفهمن ما باهمیم اونیکی میگفت:داداشت میدونه انقد روشنفکر تشریف داری...

ینی خاک توسرم

2810