2777
2789
عنوان

درو باز کردم مرد همسایه اومد بیرون از خونش

| مشاهده متن کامل بحث + 166128 بازدید | 1000 پست

اسی منم صبح مثل تو ویندوزم بالا نیمدع بود تو خواب یکی زنگ خونمونو زد رفتم دیدم مامانمه آیفون زدم گرفتم باز خابیدم دیدم دوستش بوده در میزد میگف چرا زنگو زدیو رفتی الان تو این فکرم چطور دوستشو پشت آیفون مامانم دیدم شاید توهم زدم😂😔😂

نه نریخته ولی یه چشم ناز بهش زدم وای پراش ریخته بود🤣🤣🤣

خب پ نمیتونی درکم کننننی لعنتییییییی😩😩🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای وای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣یه روز داشتم از اونور خیابون می اومدم اینور.وسط خیابون یه چاله کوچولو بود ...

وای یادم اومد من از تو بدتر یادمه داشتم از باشگاه میومدم فکر کن من اول خیابون یه ماشینم داره از آخر میاد منم هول شدم هی میرفتم وسط خیابون هی میومدم  عقب ترسیده بودم قشنگ دیدم  راننده داره از خنده غش میکنه از خجالت از نو دویدم رفتم تو باشگاه

خاک چقد من ضایعه ام🤣🤣🤣🤣برا همینه زیاد بیرون نمیرم 🤣🤣🤣

2805

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣دمتون گرم همگی

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
2810