2777
2789
عنوان

درو باز کردم مرد همسایه اومد بیرون از خونش

| مشاهده متن کامل بحث + 165983 بازدید | 1000 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا ببخشه چه گناه بزرگی مرتکب شدی😂

نه بحث گناه نبود یه جورایی خیلی حرکتم ضایع بود آخه که چی این نگاهم خود معلمه هم یه چه اسکله این زنه ی خاصی تو نگاهش بود🤣

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
2805
😂😂😂معلمه چق خجالت کشیدع سمممم

آره واقعا

دیگه مجبور شدم آخر جلسه برم خودمو معرفی کنم بگم من فلانی ام دوتا سوال الکی هم پرسیدم اونو بشوره ببره😂

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
واییی😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خدایی نخند.... ازصب تعریف کردم هنو توفاز خجالتم🤣🤣🤣🤣

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

نه بحث گناه نبود یه جورایی خیلی حرکتم ضایع بود آخه که چی این نگاهم خود معلمه هم یه چه اسکله این زنه ...

ی چیزی بگم گاهی این هیزبازی هایی ریز و ادم ناخوداگاه میره چون اقا بوده شما حساس شدی والا زیاد ازاین حرکتها برا دخترها میکنیم

😊

یه بار با داییمم و دوستاش رفتیم کوه  خانم و آقا بودیم 

یکی از دوستاش خیلی هم هیکلشه من دیدم داییم پشتشو کرده گفتم برم یکم اذیتش کنم رفتم یه تخم مرغ خام برداشتم  زدم پشت کلش😭😭😭😭 دوست داییم بود کاپشنشو پوشیده بود چون سردش بوده.

قیافه من😭

قیافه اون😳

قیافخ و دوستان پشت صحنه😐😐😐

از اون روز میگه تعارف نکن فک کن منم داییتم خب.

دعا کنید برم🇨🇦

یه روز همسرم خیلی دیر اومدن خونه منم نون نداشتم رفتم بیرون نون بگیرم نمیدونم چرا بجای اینکه بپرسم نونوایی کجاست گفتم نون فروشی کجاس😂

تا یه ساعت تو دلم خودخوری میکردم این چه حرفی بود زدی🤣

من یک ملکه هستم سرزمین من وسعت قلب همسرم است😍💞ARMY

ی چیزی بگم گاهی این هیزبازی هایی ریز و ادم ناخوداگاه میره چون اقا بوده شما حساس شدی والا زیاد ازاین ...

آره حالا خانم بود موردی نداشت من از روی هیز بازی اینکار نکردم چون معلم خوبی بود و شخصیتش میدونستم چیه یه جورایی ذوق کردم مدیر ازش تعریف کرد وگرنه جای پسرمه😁

منم برام همچین‌چیزی پیش اومده..

مامانم عصر رفت یه سری به همسایه‌ی واحد رو‌به‌رویی بزنه، ده‌دقیقه بعد رفتنش من دیدم زنگ در و زدن، من گفتم مامانمه حتما، از سوراخ چشمی هم نگاه نکردم.

یه بار پرسیدم کیه؟ دیدم کسی جواب نداد، مجددا گفتم ماماااان‌ الآن میام دستشویی‌امممم‌.

رفتم در و باز کردم دیدم  طبقه‌پایینی مون که یه مرد نسبتا پیره دم دره، تا منو دید گفت ببخشید. من در و بستم. :/ بدون هیچ حرفی. 

واقعا نمی‌دونستم چه ریکشنی‌ باید نشون می‌دادم.

حالا ایرانسل یا رایتل🤣🤣🤣🤣🤣

واییی اعصابم داشت بهم میریخت فک میکردم دستم انداخته،خوبه فحش اینا ندادم بهش

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
2810