2777
2789
عنوان

درو باز کردم مرد همسایه اومد بیرون از خونش

| مشاهده متن کامل بحث + 145863 بازدید | 968 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
اسی به این فک کن یه دختر نوجوون جلوی چند تا پسر خورده زمین بعد پاشده لباساشو تکونده به پسرا نگا کرده ...

منم یه چی بگم به این دختر خانم امیدوار شو شما.

زمستون با دوستم از کوچه تنگ و تاریک و خلوت رد میشدیم زمین یخ زده بود از اون سر کوچه ام یه پسر داشت میومد.یهو پای دوستم لیز خورد محکم خورد زمین،قدش بلند بود پاهای بلنددددش رفت هوا واااای چقدررر خندیدم من،دوستمم ریلکس نشسته بود رو زمین چهارچشمی نگاه پسره میکرد ببینه واکنشش چیه.اونم بیچاره اصلا سرشو بلند نکرد و رد شد.دوستمم داد میزد:دمت گرررررم،اصلا مرد زندگی توییییی

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
وای من یه بار خالم زنگ زده بود برای یه بسته انلاینش بعد کد پستی میخاست از یه نفر هول شد کد کد کُستی ...

اینقدر خندیدم کل تارهای صوتی سوخت 😂

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
منم یه چی بگم به این دختر خانم امیدوار شو شما.زمستون با دوستم از کوچه تنگ و تاریک و خلوت رد میشدیم ز ...

وای وای خدا 😂😂

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
من ی سوتی فاجعه دادم ب هییییییچکس تاحالا نگفتمنذری داشتیم رفتم ۳۰ کیلو شیر سفارش بدم ک برا دو روز دی ...

من یه بار رفته بودم  بودم بیرون گل گرفتم برای همسرم سر راه رفتم تر بار فروشنده آمد حساب کنه خریدامو  ، گفت کارت منم گیچ دسته گل را به جای کارت دادم و اونم فقط میخندید

2810