2777
2789
عنوان

وقتی‌ یه‌ پسر‌ چهار‌ روز‌ غیب‌ میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 50 پست
شاید منتظر توعهتو حرکتی نکن

شاید‌ 

بارها‌ خواستم‌ طوری‌ استوری‌ بذارم‌ که‌ جوابشو‌ بده‌ ولی‌ پشیمون‌ شدم‌ گفتم‌ اگه‌ بخواد‌ خودش‌ پیام‌ میده‌ دیگه

وخدا‌ باماست‌‌ درآنچه‌ گذشت‌ و‌ آنچه‌ هست‌ و‌ آنچه‌ خواهد‌ آمد‌...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا‌ اینا‌ اینطورین‌ اگه‌ واقعا‌ اینطوری‌ باشه‌ که‌ بذار‌ برن‌ گمشن

نمیدونم بخداا،اخرین روزی ک همو دیدیم همهه چی خوب و شیرین بود هیچ بحثی نداشتیم هیچی..هیچ دعوایی هیچ کاری تالحظه اخر عشقم عشقم میکرد الان دو هفته شد ک ی پیامم نفرستاده منم چون دو سری اینطوری قهرکرده تو این یکسال و نیم ک باهاش بودم و من رفتم دنبالش این سری گفتم دیگه نمیرم یا نمیپرسم چیشده.خواست خودش میاد نخوادم ک کاری از من برنمیاد

اگه مهمه براتون چرا نذارید متوجه بشه؟

مهمه‌ برام‌ تا‌ جاییکه‌ مهم‌ باشم‌ براش‌ .

وقتی‌ میتونه‌ نت‌ و‌ فیلتر‌ رو‌ روشن‌ کنه‌ استوریمو‌ ببینه‌ چرا‌ دیگه‌ مثل‌ قبل‌ شب‌ و‌ نصفه‌ شب‌ ‌چیزی‌ نمیفرسته

2805
ازش نپرسیدی دلیلشو؟چطور یهو مگه چند وقته دوستید؟

یکسال و نیم باهم بودیم..وقتی اینقدر بی رحمه اینجوری ی دخترو با کلی علامت سوال وسط راه جا میزاره..من چی بگم بهش.الان پیام بدمم میخواد سرد جواب بده دل بشکنه

مهمه‌ برام‌ تا‌ جاییکه‌ مهم‌ باشم‌ براش‌ .وقتی‌ میتونه‌ نت‌ و‌ فیلتر‌ رو‌ روشن‌ کنه‌ استوریمو‌ ببینه ...

رابطه تون در چه سطح بوده ؟؟؟ 

خب شما پیام بدید حالش را بپرسید 

شاید منتظر یه حرکت از شماس

آآقا،❤تا میخواستیم لب معشوقو ببوسیم پریدیم که ........اگر برای ابد خیال دیدن تو نیوفتد از سر من چه کنم ؟

رابطه تون در چه سطح بوده ؟؟؟ خب شما پیام بدید حالش را بپرسید شاید منتظر یه حرکت از شماس

‌ در‌ حد‌ هم‌ دانشگاهی‌ خجالتی‌ که‌ تو‌ چت‌ خیلی‌ شیرین‌ زبونی میکنه‌ و‌ درمورد‌ همه‌ چیز‌ درحد‌ عرف‌ باهم‌ حرف‌ زدیم

2810