2777
2789
عنوان

مادرشوهر شمام اینجوره😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1095 بازدید | 46 پست

سلام عزیزم ببخشید تو یه تاپیکی درمورد شقاق مطلب شمارو خوندم که همسرتون بااستفاده ازسرکه سیب شقاقشون برطرف شده

من حالم خیلی بده درد زیادی میکشم جوریکه بی‌حال میشم ۳۳سالمه اولین باره اینجوری میشه حدود یک هفته است شروع شده از سوزش وخارش شروع شد تا الان که دستشویی رفتنم همراه با گریه وجیغه دارم میمیرم جاش چاک چاک شده وتاول می زنه ومیترکه 

فرداهم اگه نوبته زود گیرم بیاد میرم دکتر ولی میخواستم ببینم علائم همره شماهم اینجوری بود؟وسرکه سیب رو ازشب تاصب میزاشت؟ودیگه برنگشت مشکلشون؟

توروخدا خواهری کنین درحقم جواب بدین راضیم بمیرم ولی این درد تموم شه

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....
سلام عزیزم ببخشید تو یه تاپیکی درمورد شقاق مطلب شمارو خوندم که همسرتون بااستفاده ازسرکه سیب شقاقشون ...

سلام عزیزم، بله انجام بدین خیلی وقته شوهرم مشکلش حل شده، شما هم تا چند روز انجام بدین حالتون کامل خوب میشه عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم ببخشید تو یه تاپیکی درمورد شقاق مطلب شمارو خوندم که همسرتون بااستفاده ازسرکه سیب شقاقشون ...

بله پنبه رو آغشته به سرکه سیب خونگی بزنید واز شب تا صبح داخل مقعد باشه، درد داره ولی آخرش خوب میشه

مواظب باش از ۶۲ بیشتر نشی . من قدم ۱۶۲ سانته، یه بار تا ۷۰ کیلو رفتم فاجعه به بار اومد الان ۶۰ کیلوا ...

هم قدیم منم 68 هستم عمق فاجعه هست ☹️ البته تو رژیم هست و نمی‌دونم چند کیلو کردم دلم میخواد بشم 55,57 انشالله برسم 🥺

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️               خدایا تو بساز 🍃 تو‌بسازی هیچکس نمیتونه خرابش کنه 🙃💞

قرص چاق کننده منظورشه

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
بله پنبه رو آغشته به سرکه سیب خونگی بزنید واز شب تا صبح داخل مقعد باشه، درد داره ولی آخرش خوب میشه

یک دنیا ممنون عزیزم امیدوارنبودم امشب جواب بدی 

یه سوال دیگه همسرتون تاول هم داشتن؟

خیلی عذرمیخوام من گوشت اضافه ندارم فقط ترک دور مقعد ایجادشده با تاول 

2810