2777
2789
عنوان

وقتی‌ یه‌ پسر‌ چهار‌ روز‌ غیب‌ میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 50 پست
اگ وابستش نیستی و اذیت نمیشی بیخیال باش بخواد خودش پیام میده

وابسته‌ رو‌ نمیدونم‌ ولی‌ یه‌ علامت‌ سوال‌ بزرگ‌ تو‌ سرمه

وخدا‌ باماست‌‌ درآنچه‌ گذشت‌ و‌ آنچه‌ هست‌ و‌ آنچه‌ خواهد‌ آمد‌...
‌ در‌ حد‌ هم‌ دانشگاهی‌ خجالتی‌ که‌ تو‌ چت‌ خیلی‌ شیرین‌ زبونی میکنه‌ و‌ درمورد‌ همه‌ چیز‌ درحد‌ عرف ...

من میگم پیام بدید حالش را بپرسید ، 

آآقا،❤تا میخواستیم لب معشوقو ببوسیم پریدیم که ........اگر برای ابد خیال دیدن تو نیوفتد از سر من چه کنم ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من میگم پیام بدید حالش را بپرسید ،

شما‌ به‌ عنوان یه‌ آقا‌ بنظرتون‌ احساس‌ پیگیر‌ بودن‌ بهش‌ منتقل‌ نمیشه؟

2805
شما‌ به‌ عنوان یه‌ آقا‌ بنظرتون‌ احساس‌ پیگیر‌ بودن‌ بهش‌ منتقل‌ نمیشه؟

میشه .

شاید میخواد بفهمه براتون مهمه یا نه

آآقا،❤تا میخواستیم لب معشوقو ببوسیم پریدیم که ........اگر برای ابد خیال دیدن تو نیوفتد از سر من چه کنم ؟

تکلیف مشخص نیست ینی؟ من ک واقعا دوسش دارم و‌قلبم میسوزه ازین دوری اما اینک‌دوهفتس یک خبر نگرفته‌بنظر ...

نه نمیشه توجیه کرد 

ولی بگید خواستم حالا که تموم شده رابطه مون خدافظی کنیم حداقل 

نه نمیشه توجیه کرد ولی بگید خواستم حالا که تموم شده رابطه مون خدافظی کنیم حداقل

چندروزه حالم بد تپش قلب گریه..یکی دو روزه آروم شدم آروم که گریه نمیکنما وگرنه تپش قلب دارم میپرم از خواب با اضطراب اگه بخوام اینجوری خدافظی کنم ی ماهی عزا بگیرم باید

چندروزه حالم بد تپش قلب گریه..یکی دو روزه آروم شدم آروم که گریه نمیکنما وگرنه تپش قلب دارم میپرم از ...

به جاش دیگه میدونی رفته و تمومه و دوران سوگ از دست دادنش را پشت سر میذاری و تموم .نه اینجوری بلاتکلیف

نمیدونم بخداا،اخرین روزی ک همو دیدیم همهه چی خوب و شیرین بود هیچ بحثی نداشتیم هیچی..هیچ دعوایی هیچ ک ...

بالاخره ۴روزه ازش خبری نیست یا دو هفته!!؟

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
میخواد مثلا تو پیام بدی بگی کجای چرا نیستی توعم اصلا پیام نده ولش کن بزار دوسه روز دیگه خودش پی میده

با‌ امروز‌ میشه‌ ۴‌ روز‌ 

بالاخره ۴روزه ازش خبری نیست یا دو هفته!!؟

ایشون‌ کاربر‌ دیگه‌ هستن‌ ‌

واسه‌ ایشون‌ ۲هفتس‌ خبری‌ نیست

2810