2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه نصب ک کردن اون علامت نبود

کدوم علامت؟ ببین حالت عادی رو آب میذاری که شکل قطره س، اگه یخ میخوای بغلیش که مربع هست میزنی، اگه هم کلا نمیخوای یخ بسازه رو مربع سه ثانیه بمون دیگه نمیسازه (مربع با یک خط میاد) بعد دوباره برو رو حالت آب، ولی اون شکل مربع با خط همش همونطور روشن میمونه این یعنی یخ ساخته نمیشه

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊
کدوم علامت؟ ببین حالت عادی رو آب میذاری که شکل قطره س، اگه یخ میخوای بغلیش که مربع هست میزنی، اگه هم ...

اهان عزیزم ما می‌خواستیم یخساز واینازو امتحان کنیم ک وکیشن روشن شد خواستم خاموش کنم وای فای روشن شد حالا هم این اومد

کدوم علامت؟ ببین حالت عادی رو آب میذاری که شکل قطره س، اگه یخ میخوای بغلیش که مربع هست میزنی، اگه هم ...

عزیزم الان فقط مربع روشن هسن روش هم خط هست آب رو روشن کنم؟

عزیزم الان فقط مربع روشن هسن روش هم خط هست آب رو روشن کنم؟

آره دیگه بذار رو حالت آب یخ هم تا حالا هر جی ساخته داخل یخساز میمونه و میتونی استفاده کنی تا تموم شد دوباره یخسازتو روشن کن

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊
ببین گلم ینی یخ ساز رو خاموش کنم؟

میخوای یه عکس از صفحه ی یخچالت بدی؟

گلم یخساز خاموش باشه هم میتونی از یخ هایی که قبلا ساخته استفاده کنی، فقط دیگه یخ جدید نمیسازه تا زمانیکه اون مربع با یه خط هست

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊