2777
2789

شرح‌حال می‌دم و ممنون می‌شم راهنمایی کنید، دعاگو خواهم بود.🤍🙏🏻

من سه‌ساله گره‌کوری تو زندگیمه که مدام به بن‌بست می‌خورم.

نسبت به هم‌سن و سالانم دختر موفق‌تر و با دیدِ بازتری بودم، ولی الآن سه‌ساله ساکن و را راکدم. نه توانِ پیگیری اهدافم و دارم، نه حتی حالِ این‌که کارای شخصی زندگی‌مو انجام بدم! 

منِ وسواس، آرایش‌کردن و حموم‌ها برام مثل کوه‌کندن شده.. ده‌دقیقه می‌رم و میام.

فقط علاقه دارم بخوابم و بخوابم. اصلا باورم نمی‌شه سه‌سال قبل کجا بودم، الآن کجا هستم! 

تمرکز ندارم. نمی‌تونم رو هیچ موضوعی تمرکز کنم!  هیچ‌چیزی باعث نمی‌شه ذره‌ای بخوام به زندگی ادامه بدم.

اضطرابِ بی‌دلیل هم دارم در اکثر مواقع..

کم‌کم نمازهام‌ کم‌رنگ و کم‌رنگ تر شد و انگار با خدا سال‌هاست که غریبه‌ام! 

احساس می‌کنم خداوند وجود داره و بهش باور دارم، ولی باور ندارم که می‌شنوه، می‌بینه، یاری می‌رسونه..

توان مراجعه به مشاور ندارم. راه‌حلی برام دارید؟

بحث حالات روحی که جدا ولی از نظر جسمی یه ازمای بده  به خاطر کمبود ویتامین و همینطور تیروئید این حالات خستگی و کسلی ایجاد میشه

حتما حتما از ورزش شزوع کن  یا یه برنامه ای که بری بیرون   و حداقل با دوستات بیشتر برو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
به سحر و جادو اعتقاد داری؟شاید سحرت کردن تو خوته چهار قل بزار و بخون ایت الکرسی زیاد بخون سوره یاسین ...

نه راستش. اعتقاد ندارم. نمی‌دونم وجود داره همچین‌چیزی اصلا یا نه. ولی به این فکر می‌کنم مگه ممکنه سحر و جادو بتونه اون‌قدر تأثیر داشته باشه که اراده‌ی خدا رو زیر سؤال ببره؟

ولی قبل از این‌که من دور بشم، خدا خودش من و از خودش رونده بود..

میدونم هر کدوم از ما تو زندگی اتفاقاتی برامون می‌افته گاهی احساس می‌کنیم خدا دوستمون نداره ولی شاید حکمتی باشه

لایک نکنید لطفأ 

این حالاتی که میگی بخاطر افسردگیه 

این که میگی خدا صدامو نمیشنوه هم از شیطان، شیطان کارش ناامید کردن و مایوس کردن آدماست

به معنویت روی بیار، دعا و قرآن، چهل روز بهتره نمیتونی از ۲۱ روز شروع کن به اینکه خودت رو آدم شاد و امیدواری نشون بدی، حتی اگه ته دلت میگی اینا همه نمایشه اما اداشو دربیار ، خودت رو مجبور کن که هر روز صبحت رو با یک صفحه قرآن خوندن شروع و شب ها رو با یک دعا مثل دعای توسل، دعای یستشیر، حدیث کسا یا زیارت عاشورا تموم کنی...

فست فود نخور، شکر رو حذف کن، اینستاگرام گردی  و نینی سایت گردی افراطی و کارهایی که احساس بطالت کنی ممنوع

مثل یه نسخه درمانی اجراش کن و ببین بعد ۲۱ روز حالت چطوره...

خیلی از حال بد ما این روزها بخاطر دوری ما از معنویته میریم سراغ گوشی که حالمون رو خوب کنیم بدتر با یک اعصاب خراب برمیگردیم میذاریمش کنار

این حالاتی که میگی بخاطر افسردگیه این که میگی خدا صدامو نمیشنوه هم از شیطان، شیطان کارش ناامید کردن ...

قبول دارم حرفاتونو‌.

بله، تصمیم دارم چهل‌روز نماز مداوم رو شروع کنم + سوره‌ی یاسین..

نه راستش. اعتقاد ندارم. نمی‌دونم وجود داره همچین‌چیزی اصلا یا نه. ولی به این فکر می‌کنم مگه ممکنه سح ...

والا عزیزم داداش منم مشکل شمارو داشت جادوش کرده بودن  منم تعتقاد نداشتم ولی وقتی منو مامانم دوتایی باطل سحر گرفتیم خودشم روحش خبر نداشت یهو کلی عوض شود سحر و جادو تو قرآنم هستش . الان ک یکم خوب شده برا درمان افسردگیش قراره ببرمش پیش دکتر بنظرم توام قرآن بخون  و نماز بخون اگه سحری هم باشه باطل بشه 

همه ممکنه یه مدت اینجوری افسرده بشن تو باید مهارت خوب شدن رو یاد بگیری ، چند تا کتاب بخون سمینار ببین حالت بهتر میشه حرفهای این آدمای خوبو گوش بده کمکت میکنه » سهیل سنگرزاده و مهشید رییسی تو اینستا سرچ کن ، دکتر جو دیسپنزا و جول اوستین هم عالین (گوگل سخنرانی و کتاباشون)

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810