2777
2789
عنوان

دختر و من همیشه حسرت زندگی بقیه رو می خوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1465 بازدید | 104 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گوجه خیار سیب زمینی پیاز خوراکی بچه م دفتر مداد چسب کار دستی نیاز باشه دکتر دارو همه چی

اینایی که گفتیو دیگه نگیر البته خریداری دخترتو نمیگما خریداری خونه رو میگم بگو از سر کار آمدنی خودش بگیره  ملا اون دوتومن  هر وقت داد ۵۰۰ سو بردار بزار کنار وای خورد ریز دخترت واس مدرسه اش ۱۵۰۰ ببر چیزی که لازم داری بخر مثلا این ماه ۱۵۰۰ بده یک ست لباس بگیر واس دخترت. ماه بده کفش با دماپای بگیر ماه بعدش خونگی بگیر ماه بعد ش واس خودت مانتو بگیر  هر وقتم گفتم خریدی بیا نشونش بده بگو وبهشم اون ۵۰۰نگو کنار گذاشتی بگو همیشه دادم به اینا  هر وقتم خوراکیها که تو میخریو گفتی ونخرید شام و ناهار واسش نپز  اون که میگی دیر میاد تا اونم بیاد یه چیز سرهم کن واس دخترت که گرسنه نمونه

2805
نه نمیزنه با کسی میست قبلا بود الان سه ساله پاک ه اینو مطمینم

احتمالا کسی بهش یاد میده که زیاد خرجی نده

برو پیش مادرش بگو شما خودت باشی اینقدر بهت پول بدن این همه خرج هم داشته باشی چطوری میرسونی 

یا اصلا خودت یه بار باهامون بیا خرید ببین 

اگه مادرش بهش بگه قبول میکنه 

مطمئنم 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
اینایی که گفتیو دیگه نگیر البته خریداری دخترتو نمیگما خریداری خونه رو میگم بگو از سر کار آمدنی خودش ...

اخه خرج دکتر هم هست خرج کناب کار خرج رفت و امد 

این ماه فقط یک و نیم خرج دکتر دخترم کردم 

اینایی که گفتیو دیگه نگیر البته خریداری دخترتو نمیگما خریداری خونه رو میگم بگو از سر کار آمدنی خودش ...

شب نمی خره میگه مگه پول ندادم بهت 

بعد از ماه بعد به جای دو تمون یک و نیم میزنه میگه ماه پیش من گوجه خریدم سیب زمینی خریدم 

اخه خرج دکتر هم هست خرج کناب کار خرج رفت و امد این ماه فقط یک و نیم خرج دکتر دخترم کردم

نمیشه دخترتو همون شب بعد اینکه آمد ببری  ؟ ببین تو اگه همون اول پولو خرج کنی نزاری بمونه اگه ببینه خرج کردی مجبور میشه یا بازم پول بده یا خودش ببره 

نمیشه دخترتو همون شب بعد اینکه آمد ببری ؟ ببین تو اگه همون اول پولو خرج کنی نزاری بمونه اگه ببینه خ ...

یه بار دخترم خوراکی خواست اونم خرید من کارتم خونه جا مونده بود نعره میزد که امدا کارت نیاوردی 

ماه بعد اندازه همون خوراکی رو کم کرد و زد 

شب نمی خره میگه مگه پول ندادم بهت بعد از ماه بعد به جای دو تمون یک و نیم میزنه میگه ماه پیش من گوجه ...

دخترت چند سالش؟ اگه فقط یه دونه بچه داری وسختت نیست برو کار نیمه وقت بزار ابروش بره 

نترس خدا جوری اون برادرشو میمونه که فقط سرش گرم خودش باش ونتونه دیگه به کسی چیزی یاد بده. اون خودشم ...

نه بابا زن و بچه ش ماشین زیر پاسونه کلی طلا گوشی مدل بالا کارت پر پول 

حتی برادر دیگه شم با اینکه وضع ش پایین تره زن و بچه ش ماشین دارن و طلا و گوشی خوب

اخه خرج دکتر هم هست خرج کناب کار خرج رفت و امد این ماه فقط یک و نیم خرج دکتر دخترم کردم

عزیزم چرا جدا نمیشی جداشو مهریه و نفقم بگیر میتونی پوشش بهزیستیم بری ی مقدار پول اونجا گیرت میاد کارم میکتی

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭
2810