2777
2789
عنوان

دختر و من همیشه حسرت زندگی بقیه رو می خوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1465 بازدید | 104 پست
بگو مرسی که انقد خسیسی و حسرت یه کفش گذاشتی تو دل بچم که چشمای غمگین به کفش بقیه نگاه کنه

این ادم ه اخه 

دخترمو منو تحقیر می کنه که خانواده ش خوشحال بسن 

به خدا برام راحته برم تو پارک بخوابم تا اون مرد 

مطمئنی سرش با کس دیگه گرم نیست؟ زن که خیلی بساز باشه معمولا مرد هوا برش میداره

نه قبلا که خیانت می مرد خوب خرج می کرد تا شک نکنم ولی الان میگه هیچی برای پنهون کاری ندارم و باج نمیدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه قبلا که خیانت می کرد خوب خرج می کرد برام که شک نکنم الان میگه من چیزی برای پنهون کاری ندارم و خرج ...

نه احتمالا با کسی هست 

حرف از جدایی نمیزنه 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
اره بابا من خیلی وقته می دونستم منو دوست نداره ولی باور اینکه بچه رو هم دوست نداره برام سخته چون حتم ...

عزیزم آره میفهمم خیلی سخته الان فقط به بچت فکر میکنی انشالا خدا سر عقل بیاره شوهرتو حال زندگیتون خوب بشه بچه ات هم خوشحال بشه

2805
عزیزم عربی که حرف نمی زنم شب ده شب میاد جابی هم باز نبست یا هم میگه خسته م و داد و بیداد می کنه

حالا من اون جمله ت و ندیدم چرا اینقدر عصبی هستی خب بگو کارتت بده ما خرج کنیم خب داد و بیداد کنه تو سکوت کن دوباره ی زمان دیگه قانع ش کن قشنگ براش توضیح بده این پولی ک میدی کم هست و بجایی نمیرسه

پیج اینستام @aisan.2018 لباس وارداتی میفروشم اگه دوس داشتی فالو کن😉
می‌دونی ننه باباش هی قربونت برمو فدات بشم هندونه زیر بغلش میدن که اره تو بهترینی و توی که فقط بهمون ...

نه اتفاقا میره کیلو کیلو‌میوه می خره برای نه نه ش میگه این ها خرابه گوه ه فلان ه 

حالا من اون جمله ت و ندیدم چرا اینقدر عصبی هستی خب بگو کارتت بده ما خرج کنیم خب داد و بیداد کنه تو س ...

ببخش هزار بار به همه گفتم 

کارت نمیده چون میلیونی داره و مشترکه با برادرش 

این وحشتناک عصبی میشه وسیله می شکنه میره به خانواده ش میگه کتک میزنه 

اره مگه بعد شکایت میشه با اون زیر یه سقف موند بعد هم من پول اسنپ ندارمبرم بیام

پول لایحه نویسی و دفترخدمات قضایی و اینارو باید بدی  بعدم دادگاه میخوانش   هزینه کارشناسم  ۵۰۰ تومنه باید بدی تا نفقه تعین کنه 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

ببخش هزار بار به همه گفتم کارت نمیده چون میلیونی داره و مشترکه با برادرش این وحشتناک عصبی میشه وسیله ...

چقدر بد خدا صبرت بده 

پیج اینستام @aisan.2018 لباس وارداتی میفروشم اگه دوس داشتی فالو کن😉
2810