2777
2789
عنوان

خواب حضرت زهرا

89 بازدید | 16 پست

سلام خانما من دیشب خواب دیدم تویه محوطه بزرگی هستم چندنفر اونجا هستن ولی یه خانمی با چادر و رویه مشکی اونجا حضور دارن که من حس کردم حضرت زهرا هستن..  حس کردم نگرانن که یه دفعه متوجه کودکی 4یا5 ساله شدم که جلو در دست و پا و دهانش رو بستن که من اونجا متوجه میشم ک امام محمد باقر هستن و من دست و پای اون کودک (امام) و باز کردم و بغلش کردم و ازاون محوطه دورش کردم ک متاسفانه بعدش بیدار شدم

کسی تعبیر خواب بلده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
میشه درخواست منم قبول کنینبرا خودتونم خوابی رو تعبیر کردن؟؟

آره عزیزم دو ساله که خوابهامو تعبیر میکنه واقعا بی نظیره 

یه سری مسائل که به جز من و مادرم کسی ازش باخبر نبود رو تو تعبیرهاش بهمون گفت و ما خییلی تعجب کردیم

آره عزیزم دو ساله که خوابهامو تعبیر میکنه واقعا بی نظیره یه سری مسائل که به جز من و مادرم کسی ازش با ...

یعنی هر خوابی؟؟ یا مثلا امثال خوابایی ک استارتر دیدن

بهتون درخواست دوستی دادم لطفاً قبول کنین

یعنی هر خوابی؟؟ یا مثلا امثال خوابایی ک استارتر دیدنبهتون درخواست دوستی دادم لطفاً قبول کنین

آره خوابایی که تعبیر داشته باشه رو میگن 

خیلی از خواب ها تعبیر ندارن و بخاطر ضمیر ناخودآگاه و...میبینیم 

البته این حاج آقا هم چندباری پیش اومده من واسش یه خواب فرستادم و گفته تعبیرشو نمیدونم 

ولی اون تعبیرهایی میدونست  رو بهمون گفت خیلی دقیق بود

2810