2777
2789
عنوان

مامانی که بچه کلاس اولی دارین

1402 بازدید | 100 پست

دیروز پسرم از مدرسه اومد خیلی ناراحت بود گفت میشه مدرسه رو عوض کنی منم گفتم چرا اول جواب نمی داد بعد گفت یکی از بچه اذیتم میکنه همش پا می ذاره رو کفشم وسط درس حواسمو پرت میکنه،منم زنگ زدم به معلمه که چیزی شده تو مدرسه گفت گفتم پس اگه امکان داره ی چند روز حواستون باشه فلان بچه سر درس نیاد سر میز پسرم معلمم گفت بچه شما اصلا همکاری نداره حرف نمیزنه با من بخوام کارنامه دو ماهه بدم نمره ندارم سر کلاس حواسش نیست آروم آروم کار انجام میده ،منم گفتم خوب بچش یکم کنده ولی اینکه حرف نمیزن ه ارتباط نمیگیره رو الان بهتر شده بع مرور بهترم میشه بعد خودش گفت آره من تنبهش کردم گذاشتم زنگ تفریح بره منم گفتم پسر منم با تنبیه نتیجه عکس میده من روش تدریس اخلاقی  شمارو نمیدونم ولی پسر من با تشویق بهتره لطف کنین تشویقش کنین ممنون میشم 

بعد هر روز فیلم و عکس تمرین که میفرستم جواب میده دیروز باز کرده جواب نداده خودم بار دارم الان فقط استرس دارم نره بچمو اذیت کنه دیشب تا صبح خواب های پریشان دیدم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نباید با اولین گله بچه عکس العمل نشون بدی ،اینجوری معلم فکر میکنه از این والدین نق نقوهستی بدتر یه گارد میگیره ،بچه ها همینن هر روز بین خودشون چالش دارن 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

هرچی روانیه به خدا تو این مدارس ریخته البته تک و توک خوب هم هست توشون ولی خب اکثرا یه جورین،هم‌پرسنل هم معلما،با پسرت صحبت کن نذار ساکت باشه بتونه حقشو بگیره وگرنه هرجا بره همینه بچه بی ادب و شیطون هم همه جا هست

♡I'm a singer♡and I love music,someday,you will listen to a music by me♡

دولتیه؟

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

اذیتش که نمیتونه کنه . مدرسه مدیر داره. ولی سعی کن با پسرت دوست باشی و هی ازش بپرسی و حرفشو با خیال راحت بهت بزنه . اگر مدرسه مشاور داره از اون کمک بگیر

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

پسرمنم ترکیبا رو قاطی میکنه اونروز معلمش با چندتا از بچه ها فرستادش دفتر اونجا بهش گفتن اگه تا چهارشنبه خوب درس نخونی پرونده اتو میدیم دستت اخراج میشی اونروز که از مدرسه اومد کلی گریه کرد که من مدرسه نمیرم نمیدونم تو اون مغز اولیای مدرسه چی هست که یه بچه شش ساله رو با اخراج تهدید میکنن

پسر من سومه دوتا داداش اذیتش میکنن من خانوادشون رو میشناسم امروز مستقیم میرم به خانوادشون تذکر میدم 

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
بعد هر روز فیلم و عکس تمرین که میفرستم جواب میده دیروز باز کرده جواب نداده خودم بار دارم الان فقط اس ...

پسرمنم بخاطر اینکه همکلاسیش پاک کنشو برداشته بود گریه کرده بود معلمش میگه لوسه منم گفتم میگرفت بچه ی مردمو میزد لوس محسوب نمیشد؟؟؟

بعدم چرا باید همکلاسیش پاک کنشو بگیر و شما عوض اینکه به اون بگید کارش زشته به این میگید لوس؟؟؟؟

سعی کن زیاد معلم درگیر این چیزها نکنی معلم ۳۰ تا دانش آموز دیگه داره که باید به اونها هم برسه و سعی کن خودت درس با بچه ات کار کنی و یادش بدی از پس مشکلاتش بربیاد.

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟

شما باید ب پسرت یاد بدی از خودش دفاع کنه این‌ک‌هر چی بچه بگه شما بخای ب معلمش بگی ک‌نمیشع هر کلاسی چندتا نخاله تارن‌ک‌اینجوری میشه این‌مدرسه نباشه جای دگ هست

یسری بچه هام‌خیلی حساسن سر کوچیکترین چیز ناراحت میشن شما بچه خودت کار کن ب نظرم

دنیا همه هیچُ اهل دنیا همه هیییچ....