2777
2789

آره یکی که همش دنبال من بود اون موقع یه شر درس حسابی بود به یک باره ماشین مدل بالا کلییییی خونه تو سطح شهر چنتا باغ با ویلا و استخر داخلشون🐕😐حالا من باهاش اوکی میشدم آخر یکیو میکشت میخواستم بشینم پاش از زندون دراد شانس نداریم که😂کلا هرکسی قبلا دست گذاشتم روش و من کراشش بودم نرسیدم وضعشون توپ شده 

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گنجای بزرگ و کلفت همشون ورد دارن دولتم تا این داستانو دید سال هشتادو دو اسم روستای طلامنو ط شو برداش ...

ورد و از کجا آوردن خوندن آخه کاش ما هم دسترسی داشتیم رو یه سری آدما میخوندیم 

تو یکی از روستاهای بابل یجایی هست مرده از تهران اومده زمینو خریده و گنجو بیرون کشید میگن ۳ تا دیگ طلا و سکه وکوزه جواهرات بوده. و رفت و دیگه هیچوقت هم اونجا برنگشت فکر کنم رفت خارج 

اون زمینو خرید الکی چندین نهال کاشت که مثل باغشه و شبها میومدن برا حفاری. هنوزم که هنوزه جای حفر خالیه و خیلی گوده، و وسیع هم هست .اون زمین به اسم زمین تهرانی معروفه

نخواستیم بده میداد یه چیزی یه قطعه زمینی ماشینی چیزی میخرید حداقل

آره واقعا .حیف شد 

اونجایی که بابابزرگم اینا زندگی میکردن پر گنج بوده .نمیدونم مال چه دوره ایه که زمینو میکندن اسکلت جسد انسان پر بود و ظرف و ظروف عتیقه و سفال و وسایل اونزمانها  ولی سالهاست دیگه حفاظت شده و حق هیچگونه حفاری ندارن .وگرنه حتما میرفتیم پی گنج 

زیر خاکی اومد نیومد داره همین که میگم والا داره میخوووووره ها همین تازگیا یه خونه از خونه هاشو با ما معامله کرد رفت دادش یه ماشین دیگه؛داییای مامانم دوتاشون باهم درآوردن جفتشون فوت شدن سکته کردن ولی بچه هاشون الان تو پول غرقن هااااااااا یکی دیگه ام شهرمون درآورد بیچاره ام اس گرفته چندساله خودش گوشه نشینه بچه هاش دارن استفاده میکنن اومد نیومد داره

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

عه چرا

مال حرام بهش نساخت 

چون پولدار شده بود 

زیاده خواه شده بود

رفته بود تو خرید و فروش زمین و ملک 

نگو مثلا یه زمین که بعدها ساخته میشه رو به چندین نفر می‌فروخته 

با گنجش مجتمع ساخت 

خودش هم نشست تو خونه بزرگ 

کم کم کلاه برداری هاش لو رفت 

سر همین قضیه گنج هم لو رفت 

انقد این با ارزش بوده که پرونده ش رفت زیر دست دادستان کل کشور 

الان چندین سال گذشته 

اما همچنان بدهکار و زندانی و مستاجر 

خانمش کار می‌کنه 

اطرافیان هم که نمیتونن کمکشون کنن 

براشون خونه و ملک فروختن 

اما .....

زیر خاکی اومد نیومد داره همین که میگم والا داره میخوووووره ها همین تازگیا یه خونه از خونه هاشو با ما ...

میدونی چیه کلا مریضی زیاد شده بلا زیاد شده هر خانواده ای یه جور درگیره همه مگه گنج پیدا کردن نه

به گنج ربط ندیم دیگه همه چیو بنده خدا ها حتما عمرشون تموم شده بوده وگرنه اگه رو گنج دعا بود بچه هاشم نمیتونستن بخورن

میدونی چیه کلا مریضی زیاد شده بلا زیاد شده هر خانواده ای یه جور درگیره همه مگه گنج پیدا کردن نهبه گن ...

تا حدودی ربط داره ها مث ارث که به بعضیا میاد به بعضیا نه من به این خرافات دعا اینا اعتقاد ندارم طلسم فلان ولی اینکه برات خوشامد داشته باشه یا نه کار کارماس معتقدم

تا حدودی ربط داره ها مث ارث که به بعضیا میاد به بعضیا نه من به این خرافات دعا اینا اعتقاد ندارم طلسم ...

آره خدا رحم کنه به هممون نمیدونم چی بگم نگران شدم

دردسرا ولی شیرینه 💔

آره خدا رحم کنه به هممون نمیدونم چی بگم نگران شدمدردسرا ولی شیرینه 💔

تو بزار انشالا پیدا کنه انشالا که همه چی برا شما خوب پیش میره😂🧿😍حداقل چند نفر از قشر متوسط جامعه کم شه همه خوشحال میشیم

2810