2777
2789

ی روستای هس توی شمال به اسم الامن 

زمان قدیم اسمش طلامن بود اسم استان گلستان استر اباد بود یعنی ابادی ستاره ها 

افرادی ک تبعید میشدن و فرار میکردن میومدن توی استر اباد لرا ترکا سیستانی ها و .... سرمایشونو توی ی روستای دور افتاده ای ک همین الامن باشه دفن میکردن کل مردم اون روستا گنجارو پیدا کردن ولی ی داستان غم انگیز داشت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پدرم وقتی نوجوان بود داشت زمین کشاورزی پدرشو با تیلر آماده میکرد، یه دستبند یا النگو،  پدرم میگفت دستبند، پیدا کرده برده داده پدرش، پدرش اونزمان ۳۰۰ تومن فروختش و پولشو خورد .پدرم همیشه ناراحت بود چرا عقلم نرسید خودم نگهش دارم آینده براخودم میفروختم

تعریف میکرده دستبنده انقدر کلفت بوده و سنگین و روش پراز نقش و نگار بوده

یکی از همکارای قدیم باباممن زیاد در جریان نیستم و افراد زیادیم نمیدونن مث اینکه چون خطرناکهوضعشون خی ...

خوش به سعادتش

با کار کردن دیگه به چیزی نمیرسیم انگاری باید هر کس یه کلنگ بگیره دستش بیوفته تو کوه و بیابون

داستان غم انگیزش اینجا بود ک اون افرادی ک طلا چال میکردن روی سرمایشون ورد میخوندن جادوی سیاه ک اگ هر کی ب اون طلاها دست بزنه یچیزش میشه کل اون روستا بشدت سرمایه دارن ولی توی هر خانواده ی بچه عقب مانده بدنیا اومد و کسی ک زمینو کند یا فلج شد یا سکته کرد یا مرد سرمایه دارهای افسرده اون روستا نفرین شدس 

آره دیدم سر همین زیر خاکی هم کشته شد.😑😑

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

گنجای بزرگ و کلفت همشون ورد دارن دولتم تا این داستانو دید سال هشتادو دو اسم روستای طلامنو ط شو برداشت و کرد الامن ولی هنوزم از بقیه شهرا میان میرن توی کوه برای گنج مردم ابادی جلوشونو میگیرن میگن نکنین این روستا هر خانواده ی عقب مانده داره ولی گوش نمیدن چون میدونن خیلی پولدار میشن 

2810