2777
2789
عنوان

خانما چیکار کنم عقد خواهر‌م

| مشاهده متن کامل بحث + 2180 بازدید | 161 پست
منم می‌خوام تو مراسم خواهر شوهرم و برادرش یه لباس بگیرم ولی اونم دلم میسوزه برای شوهرم نمیدونم چیکار ...

من میگم از همون قبلیا بپوش هیجی نخر 

به زحمات شوهرت ارزش قائل شو 

با لباسی که یه شب میپوشی بیچاره دست رنجو شوهره رو به باد نده گناه داره

خب فرمون عوض شد شروع کن به سلیطه بازی من فک کردم شوهرت نداره اول قر بزن بعد غز صلاح سرد گریه استفاده ...

آره ولی بازم دلم براش میسوزه نمی‌دونم چرا ، همین که پدرش گفته بود برای مراسم برادرت یه کمکی بکن خیلی غیرتی شده بود و می‌گفت حیف که پول ندارم زیاد کمکش کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
اره چرا ادما اینجورین هرچی پولدارتر سلیقه ها افتضاح تر لباسا وحشتناک تر ندیده تر ی پولدار ت فامیل دا ...

نه فامیلای بابام ندیده نیستن ، بشدت هم باکلاس و بافرهنگن در ادامه گفتم همه دکتر مهندس و فلانن 

اما به لباس اهمیت نمیدن

عروس عمم پزشکه تابستون اینجا بودن یه هفته ، رفتیم بیرون دستشو بلند کرد باشوهرش بای بای کنه ، زیر بغل شومیزش نخ نما شده بود

پاره نشده بودا ، حتی دوختش هم در نرفته بودا ، فقط انقدر سابیده شده بود پاره شده بود ولی عین خیالش نبود 

دقیقا منم یهو کل تصوراتم به هم ریخت 🤦استارتر از اول چرا درست تعریف نمیکنی اخه؟؟؟الکی برا شوهرت دل س ...

آخه همش به من میگه ندارم 🤣 منم واقعا فکر میکنم نداره چون تازه ماشین خریده میگه نصفش قرضه 

نه فامیلای بابام ندیده نیستن ، بشدت هم باکلاس و بافرهنگن در ادامه گفتم همه دکتر مهندس و فلانن اما به ...

عزیزم اونا عجیبن 

دوتا برادر من پزشکن 

بیا ببین چقدر شیک میگردند 

هر دو هم دانشگاه دولتی توی تهران درس خوندن

خب پولاشون رو جمع میکنن واسه کی ؟ برای وارث ؟ این عقل داشتن از نظر شما که ی لباس رو بیست سال بپوشن ؟ ...

جمع نمیکنن

میگردن 

کشورای دنیا رو میرن میبینن

ماشین چند میلیاردی زیر پاشونه 

مکه میرن

کربلا میرن

بچه هارو فرستادن آمریکا

خونه دوبلکس 

شکم گردی میکنن ، هر شهری از ایران یا کشورهای دیگه رو با غذا و جاهای دیدنیش تعریف میکنن

در کل زندگی رو زندگی میکنن

لباس کیلو چنده

چه جالب حالا من طلا خیلی دوست دارم مثلا شما چشمت رو لباس میمونه و ... من چشمم رو طلا میمونه فقط ترجی ...

من طلا دارم بیشتر از یه حدی چیزیو نمیخرم چه طلا چه لباس چه کفش....

ولی تجربه دارم 

قبلا با همه پولام طلا میخریدم میگفتم هم شیکه هم پس انداز

سر یه جریانی همرو دادم رفت دیگه عبرت گرفتم از چیزایی که دوسدارم نزنم برم طلا بگیرم شوهرم اگه دلش خواست بگیره برام حتی برای پس اندازم بخرم به هشکی نمیگم هروقتم بخام میفروشمش از نظر من ارزش نداره آدم چشمشو رو خیلی چیزا ببنده بخاطر پول جمع کردن و طلا جمع کردن

مگر اینکه پول مازاد باشه که خیلیم عالیه

والا منم🤣🤣🤣🤣شوهرش یه زن سلیطه میخواست مثل من که خشتکشو بکشه رو سرش 🤦

اره بخدا من به قدری مهربونم حد نداره همیشه از مهربونیم ضربه خوردم ولی شد تجریه الان از صد تا مرد گردن کلفت ترم تنها کسی ک دلم نمیاد بهش بگم بالا چشت ابرو بابامه 

نه فامیلای بابام ندیده نیستن ، بشدت هم باکلاس و بافرهنگن در ادامه گفتم همه دکتر مهندس و فلانن اما به ...

وای چرا پس حالا من ب لباس خیلی اهمیت میدم ته کارتمم هزار نیس 💔😂😂

حس میکنم شما دید بازی داری 

میشه لطف کن تاپیک اخرم نظر بدی؟

2810