2777
2789

مادرشوهرم همیشه همینطوره چون شوهرم سبک مغزه و هر بلایی سرش بیاره اخرش هیچی نمیگه وطرف اوناس .تازه زایمان کردم ده روزه سر جامم نمیتونم تکون بخورم ن میتونم بشینم حالم بدههه خیلی بد مادر بیچاره ام شب وروز خواهر کوچیکمم ول کرده مونده پیش من همه اومدن دیدنم الا مادرشوهرم اینم بگم اونروز ک بیمارستان بودیم مادرم گف کاش یکی بود برات یکم درست میکرد به شوهرم گف به یکی از خواهرات بگو یکم براش بپزه شوهرمم زنگ زده ب یکی از خواهراش ک صمیمی هستیم اونم گفته دارم نیرم عروسی بذار ب مامان بگم بپزه بیاره خلاصه مادرشوهرم اومد بیمارستان پخت واورد بعدش رف دیگه خونمون نیومد همه اومدن خبری ازاین نبود درحالی ک واسه بقیه عروسا همون روز بیمارستان رفته و هم براشون شیرینی برده هم خونشون رفته خلاصه ک خیلی چشم ب راه بودم واسه بیمارستانم فقط اونو پخته بود اورده بود هیچییی دیگه .خلاصه دهم بچه ک شد ما رسم داریم گوشش اذان بگن و بزرگترارو دعوت میکنیم بیان شام یا نهار خلاصه ک چون نیومدن من گفتم دعوت نکنیم هیچکسو فقط بیاد اذان بگه مامانمم ک خونه ما بود همون بمونه ب شوهرمم گله کردم ک چرا نیومداونم گف اره حق باتوئه هیچوقت محلمون نمیذاره و ...خلاصه بعدش زنگ زد بهم گف ریحان بذار دعوتشون کنم دو نفرن دیگه من بااینکه دلم راضی نبود گفتم باشه خلاصه دعوتشون کرد اومدن برا شام ولی اصلا دلم راضی نبود باشن اصلاااااا خیلی دلم گرفته بنظرتون حق بامن بود یا شوهرم .تازه شوهرم کلی ناز مادرشو میکشید براش آب میورد سر سفره هم مامانش گف پام درد میکنه رو مبل نشست شوهرم مدام براش وسیله میبرد و باهاش حرف میزد وشوخی میکرد الان خیلی دلم گرفته ن برا من و بچم ارزش قائل شد ن چیزی اینم نتیجش 

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشکلشون باهات چیه

والا خودمم نمیدونم 

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊
احتمالا چیزی شده و کاش اون چیز رو میگفتیم که بهتر راهنماییت کنیمهمینجوری الکی که نمیشه از پسر و نوه ...

والا نمیدونم کاش ی سر ب تاپیکای قبلم بزنی میقهمی ک  من تاالان هیچ کاریشون نکردم ازاول همین بودن

درهرصورت کار همسرت درست بوده مادرش مهمونش بوده نمیشد بی احترامی کنه الان طبیعیه که حساسترم باشی گله گی وناراحتی رو بذار برای بعد روپا شدنت الان فقط بخودت ونوزادت فکرکن 

کادو دادن؟

ی جعبه شیرینی و ۳۰۰ پول مامان بابای منم ۴ تومن پول و ی جعبه شیرینی خواهر کوچیکمم ی سکه ۱۰۰ سوتی

2810