2777
2789
عنوان

خانما چیکار کنم عقد خواهر‌م

| مشاهده متن کامل بحث + 2176 بازدید | 161 پست
لباسی که عقد خواهرشوهر با برادرشوهر میپوشی عروسی خواهرت هم بپوش دیگه مهمون فرق میکنه پس مهم نیست تکر ...

نه همه‌ی فامیلامون یکی هستن ما کلا با فامیل وصلت میکنیم همین چند ماه پیش گرفتیم فقط لباسم ده میلیون شد دیگه واقعا دلم به حال شوهرم میسوزه تازه ماشین گرفته همه ی پولامون برای ماشینش رفت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شانزلیزه لباس نهایت ۴ تومن ؟من چهارسال پیش لباس مجلسی خریدم از اون خیابون ۶ میلیون مطمئنم همون الان ...

والا خب چی بگم شاید من لباس ساده انتخاب میکنم 

چون کلا ساده پسندم و از جینگیل پینگیل رو لباس خوشم نمیاد

طلا بفروشه لباس بخره؟؟؟؟محاله من یکی همچین جنایتی کنم ولی خب باز نظرها فرق داره

اره بعضیا از نون شبشون میزنن طلا میخرن به هیچ وجه هم نمیفروشن 😂

ولی من هزار باز خریدم و فروختم مثل آب خوردن 🤣 شاید باورت نشه یبار اعصاب نداشتم پولم نداشتم با شوهرمم قهر بودم نمیخواستم بهش بگم پول بده رفتم ی تیکه طلا فروختم باهاش رفتم پاساژ گردی و رستوران و عشق و حال 🤣🤣 حالا عروسی خواهرشوهر و برادرشوهر که واجبه 

2805
چه خبره مگه ۷ تومن لباس؟؟؟؟والا من همسرم وضعش بد نیست ولی خودم اینهمه پول به لباس محاله بدم چند روز ...

بدبختی لباسای ما محلیه چون اینا هم اقوام درجه یک هستن مجبوریم لباس خوب بگیریم 

اره بعضیا از نون شبشون میزنن طلا میخرن به هیچ وجه هم نمیفروشن 😂ولی من هزار باز خریدم و فروختم مثل آ ...

من از نون شب نمیزنم عزیزم برای طلا 

ولی طلامم برای لباس محاله بفروشم 

مثلا برای خونه طلا فروختم و الان نصف خونه به نام منه😁

والا منم دلم برا شوهرت سوخت به خدا

دقیقا منم نمی‌دونم چیکار کنم پدر شوهرم با مادر شوهرمم توقع دارن شوهرم به برادرش کمک کنه تو هزینه ی مراسم عقدش اینم مونده چیکار کنه 

والا خب چی بگم شاید من لباس ساده انتخاب میکنم چون کلا ساده پسندم و از جینگیل پینگیل رو لباس خوشم نمی ...

لباس ساده که پارچه فاخر و دوخت عالی داشته باشه هم قیمتش بالاست 

سه سال پیش از ی مزون تو الهیه ی لباس خریدم مجلسی هم نیست به درد مهمونی میخوره بیشتر ۴ تومن حالا ببین الان چنده  ساده هم هست ولی شیکه هرکی دیده تو تنم عاشقش شده 

مگه هرچی لباس جینگیلی باشه گرون تره ؟

اره بعضیا از نون شبشون میزنن طلا میخرن به هیچ وجه هم نمیفروشن 😂ولی من هزار باز خریدم و فروختم مثل آ ...

من که اصلا نمی‌دونم چیکار کنم خودمم به شوهرم گفتم فقط موقعی که خواستی خونه بگیری بیا بگو طلاهات رو بفروش 

2810