2777
2789
عنوان

خانما چیکار کنم عقد خواهر‌م

| مشاهده متن کامل بحث + 2129 بازدید | 161 پست
چه سخت طلات چند قیمتش؟؟؟اونوقت تو عروسی طلا نداشته باشی بد نیست؟؟؟

یه ساعت دارم کادوی عروسیم نمی‌دونم قیمتش چقدره ولی فکر کنم ۱۷ میلیونی شاید باشه تا حالا دستم نکردم هیچکس ندیده

اره والا برای همین من خودمم کار میکنم چون با درآمد کم نمیشه زندگی کرد

بخدامنم خیلی دوست دارم کمک خرجش باشم اما پسرم ۳سالشه ۶ماهم باردارم واقعا کاری ازم برنمیاد عملا شدم مصرف کننده فقط

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از نون شب نمیزنم عزیزم برای طلا ولی طلامم برای لباس محاله بفروشم مثلا برای خونه طلا فروختم و الان ...

خب اون که جای خود منم واسه خونه طلا فروختم و البته اون موقع شوهرم خونه به نامم نکرد بعدا ی خونه دیگه خرید هیچی هم نفروختم اونو سه دنگ به نامم کرد 

ولی کلا من هزار بار فروختم و از نظرم طلا پس اندازه هروقت پول لازم داشته باشم راحت میفروشم وابستگی بهش ندارم همیشه هم بعدش بهترش رو خریدم 

2805
خب اون که جای خود منم واسه خونه طلا فروختم و البته اون موقع شوهرم خونه به نامم نکرد بعدا ی خونه دیگه ...

خدا بیشتر بهت بده عزیزم 

ولی من خودم اصلا دلم نمیاد برای لباس طلا بفروشم 

همیشه هم شکر خدا اونقدر داشتم که نیاز به این نشه 

مردم !تو نون شب نداشته بخوری غرق مشکلات باشی غریبه سلامتو علیک میگیره اما فامیل نه بعدشم ملکه انگلیس ...

بدبختی اول مادر خودم خیلی گیر داده همش میگه آبروی خودت رو نبر شده قرض کنی برو لباس بگیر ، شوهرمم واقعا برای خانواده اش هم خرج می‌کنه بیشتر از خود ما ، ولی دلم میسوزه چند ماه دیگه عروسی خواهرمه کلی هزینه میخواد ، با خودم میگم مگه یه آدم چقدر توان داره

خدا بیشتر بهت بده عزیزم ولی من خودم اصلا دلم نمیاد برای لباس طلا بفروشم همیشه هم شکر خدا اونقدر داشت ...

خداروشکر 

ولی خب الان استارتر نداره چکار کنه ؟ نمیشه که سه چهار تا مراسم فامیل درجه یک رو با ی لباس بره حس خود آدم بد میشه انگار بهش خوش نمیگذره 

در کل نظرها فرق داره من کلا حال الانم واسم مهمه چون میدونم بعدا حسرت میخورم چرا عروسی خواهرم کاری که دوست داشتم نکردم ولی حسرت ی تیکه طلا رو نمیخورم 

هیچ وقت فکر نکردم که لباس شخصیته فامیلای چدرم هم فوق پولدارن بخدا لباساشونو میبینی همه واسه صدسال پی ...

آره والا اول تو همین یکسال عقد خواهر خودم بود بعد عروسی برادر شوهرم برای هر دو تا لباس گرفتم ولی این دو تا مراسم رو نمی‌دونم چیکار کنم همه ی فامیلامون بهمون میخندن متأسفانه حتی فقیر ترین آدمای فامیلامون از نون شب میرنن به ظاهر و لباسشون می‌رسن واسه عروسی هفت پشت غریبه هم میرن لباس میگیرن

2810