2777
2789
عنوان

دخترم بیستو هفت ماشه یعنی دوسالو سه ماه هنوز جرات نگردم از شیر بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1429 بازدید | 114 پست
دوستان من ماه پیش صبر زرد زدم دخترم دیگه سمتش نیومد با اینکه بشدت وابسته بود ولی مشکل اینجاست که سین ...

من حدود ۳ هفته پیش دخترمو چند روز قبل دو سالگیش از شیر گرفتم.به شدت وابسته بود طوری که اصلا بدون شیرخوردن نمی خوابید.اما این باعث شده بود خوب غذا نخوره.اصلا هم ب شیر پاستوریزه علاقه نداره دکتر هم گفت موردی نداره همون ماست و پنیر براش کفایت میکنه الانم گاهی یکم شیر پاستوریزه میخوره نه هر روز و مداوم ..چون خود شیر جلو اشتها رو میگیره و سیری کاذب میده.من به هردو سینم چسب برق مشکی زدم دختر گفت اووف شده و ترسید نخورد تا یک هفته شبا بلند میشد وگریه میکرد میخواست و فقط صبر و حوصله به خرج دادم بهش شربت آبلیمو و آب میدادم و خوب غذا میدادم بخوره تا گشنه و تشنه نشه ...اصلا روز مشکل نبود فقط شبا سخت بود که خدا روشکر از پایان هفته دوم کلا فراموش کرد....سینه های منم خیلی ورم کرد و سفت و دردناک شده بودن اما دکتر برام قرص سفالکسین و ژلوفن تجویز کرد که هر ۶ ساعت مصرف میکردم از هر دو و تا ۳ روز اصلا ب سینه هام دست نزدم و ندوشیدم تا تحریک نشن و شیر تولید نشه...شب سوم که گذشت زیر دوش آب گرم دوشیدم شیرم رو و سینه هام سبک شد اما نه کامل فقط سنگینی و دردناکی از بین رفت اما کامل تخلیه نکردم تا دوباره تولید نشه و از روز چهارم سوتین محکم بستم و دیگه اصلا تولید نشد و اذیت نشدم اما داروها رو تا یک هفته خوردم و خداروشکر تب و لرز و ..نداشتم....اما سر پسر اولم بدون مشاوره دکتر اقدام کردم خیلی مریض شدم اما این سری خیلی راحت بودم

امیدوارم ب درت بخوره

بچه ها سلام...🙋‍♀️

موقع شیر دادن ترک میخورد و خون و شیر با هم میومد.هرچی دارو زدم فایده نداشت؛یه بنده خدایی گفت هویج و رنده کن بذار رو نوک سینه هات.۲بار این کارو کردم خوب شد.الان ۷سال از اون روز میگذره هروقت یادش می افتم براش دعا میکنم😍انشاالله از این به بعد برای شما و اون دعا خواهم کرد

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون خودتون اونجوری بزرگ شدین دلیل نمیشه حتمادرست باشه. مادرای قدیم خیلی آگاه نبودن ولی الان کهعلم پی ...

من از شما نظر خاستم ؟؟؟!

خاهشا علم و اگاهیتون رو رای خودتون نگه دارید ‌

باتشکر

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..
2805
رکورد دست خودمه ۳ سال و ۹ ماه گرفتم پسرمو ولی پشیمونم باعث یبوستش میشد اینجوری

چرا باعث یبوست بشه؟بازمن یه جاخوندم زودازپوشک بگیری باعث میشه بعداشب ادراری بگیره چون هنوز قدرت کنترل بدنش کامل نشده و به اجبارپدرومادرازپوشک گرفته شده

هردو طرف رو لاک قرمز یا مشکی بزن و بگو بو شد دیکه نمیتپنه پاک کنه من راه اخرم بود هعی بگو اخ بو شد 🥺، بعد خودشم بدش میاد روشو میتونی صبر زرد بزنی، زمانی که بیدار میشه یا دور بدین یا یک خوراکی که خیلی دوست داره مثل پفکی ژله ای چیزی چند تا دونه بدید بهش، موقع خواب کلیپ بزار ببینه کم کم چشماش بسته میشه، وابسته تر از پسر من فکر نکنم تو دنیا وجود دااااشت!!!!

ماه های اول سخت بود لج باز بود  و.... اما میگذره دیگهه

فقط مقاومت کن در برابر ناله های سوزانش

چرا باعث یبوست بشه؟بازمن یه جاخوندم زودازپوشک بگیری باعث میشه بعداشب ادراری بگیره چون هنوز قدرت کنتر ...

بله اونم هست 

ولی بنظرم ۲ سال و نیم نهایت ۳ سال دیگه برای پوشک کافیه . 

اون ۹ ماه رو من واقعا زیاده روی کردم . 

چون ایستاده پی پی میکرد ، خوب از بدنش خارج نمیشد و یبوست می‌گرفت 

الان یادم میفته با چه درد و فشاری پی پی میکرد خودمو نمیبخشم