2777
2789
عنوان

دخترم بیستو هفت ماشه یعنی دوسالو سه ماه هنوز جرات نگردم از شیر بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1459 بازدید | 114 پست

اسی بچه من 2سال و نیمشه هنوز نگرفتم 🤣🤣🙌🖐️

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

یه بچه بدغذا تو راهه😬

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
بچه مت دوسال ودوماه خورد دیگه نخورد ولی الان چهارساله پوشک میکنم به خاطر اضطراب بیش از حد که باباش ب ...

وای بیچاره بچه

واقعا چه گناهی کردن ناخواسته میان تو این دنیا

و اینجوری اذیت میشن...

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
یه بچه بدغذا تو راهه😬

بجز آب لیمو و سوسیس پنیری و پنیر چدار دیگه با چی خوب میشه نودل ؟

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️

دوستان من ماه پیش صبر زرد زدم دخترم دیگه سمتش نیومد با اینکه بشدت وابسته بود ولی مشکل اینجاست که سینه هام شروع کردن به سفت شدن و باد کردن و داشتم می مردم....بعداز ۳روز دوباره دادم.الان ۲سال و ۲ماهشه میترسم دوباره بگیرمش و همین اتفاق بیفته😭توروخدا اگر راهکاری دارید دریغ نکنید

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
ببین عزیزم روش فشارنیاریابه همسناش نگاه نکن که زودترگرفتنشون ازپوشک هربچه ای یه جوریه.من قبلترسعی کر ...

منم چندبار باز کردم خیس میکنه شبام پوشکش خیسه .. من ک مقایسه نمیکنم چون بچمو میشناسم .. دیگران حرف زیاد میزنن حتی مادرم .

نه برعکس گفتن دختر چن ماه بیشتر از پسرهحرص نخور😉

برعکس نگفت میتونی بری نگاه کنی 

اصولا برای چیز ها و آدم های بی ارزش حرص نمیخورم گلم

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️

دخترمن هیچ جوره نمیشد بگیرمش صبر زرد تلخک همه چی زدم فایده نداشت تااینکه لواشک قرمز رنگ خونه داشتیم اونو زدم بچم چندشش شد خودش دیگه نخواست یه هفته بیقراری داشت که با ماشین میبردیمش میچرخوندیم یا لای پتو میذاشتیم

2810