2777
2789
عنوان

دخترم بیستو هفت ماشه یعنی دوسالو سه ماه هنوز جرات نگردم از شیر بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1453 بازدید | 114 پست

فقط به اراده خودت بستگی داره

ناگهان خوابی مرا خواهد رُبود ••• من تهی خواهم شد از فریادِ درد ••• خاک می‌خواند مرا هر دم به خویش ••• می‌رسند از رَه که در خاکم‌ نهند ••• آه شاید عاشقانم‌ نیمه شب‌ ••• گل به روی گورِ غمناکم‌ نهند ••• لیک دیگر پیکرِ سردِ مرا ••• می‌فشارد خاکِ دامن گیر  و پاک ••• بی تو دور از ضربه های قلبِ تو ••• قلب من می‌پوسد آن جا زیرِ خاک ♡
حالا دستور نودل بذار میگن خیلی ضرر داره راستع؟؟

هرچیزیو زیاد بخوری ضرر داره دیگه

اینم چون غذای نیمه آمادس و نمکش زیاده و پرکالریه

میگن بهتره که کمتر خورده بشه

🍜نودلی که میخری حتما مارک اِلیت باشه👌🏻
🍗طعم مرغش هم نسبت به بقیه خوشمزه تره👌🏻
(البته این مورد سلیقه ایه و ممکنه متفاوت باشه)

_ یک لیوان و نصف آب بریز تو یه قابلمه کوچیک
_ وقتی جوش اومد نودلو بهش اضافه کن
_ بزار 10 تا 15 دقیقه با حرارت کم بپزه و در قابلمه رو بزار
_ اون وسطا هم بزن تا نودل باز بشه و خوب بپزه
_ بعد پودری که داخلش هست بهش اضافه کن
_ وقتی کامل میپزه انگار لعاب میندازه
_ اگه حس کردی خشک شده یه ذررره آب بهش اضافه کن
_ بعد میتونی هرچی که دوس داری بهش اضافه کنی
ذرت، نخود فرنگی، هویج، قارچ، گوشت، سوسیس و ...
یا میتونی خالی بخوری. اینجاش دیگه سلیقه ایه
پیشنهاد من اینه نودلو به دو قسمت تقسیم کنی
یه قسمتشو خالی بخوری یه قسمتشو مواد بزنی
بعد ببینی از کدوم بیشتر خوشت میاد
_ فقط چیزایی که از قبل نیاز به پختن داره اول
بپز بعد به نودل اضافه کن وگرنه انگار خام میمونه

طبق این دستورِ من، آب کمتری میریزیم که باعث میشه مزه پودرش بیشتر باشه، به جای سه دقیقه میزاریم قشنگ یک ربع بپزه و مواد دلخواه بهش اضافه میکنیم. اینجوری خیلی خوشمزه تر میشه تا چیزی که روش نوشته و تبلیغشو میکنن نوش جون😋💕

( نودلو میشه با شیر هم پخت یا حتی پنیر پیتزا یا پنیر گودا هم بهش اضافه کرد که اینا هم تست کردنی و سلیقه ایه🌱)

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که قصد گرفتنش رو ندارم .خودم تا چهار سالگی شیر خوردم 🤣

چون خودتون اونجوری بزرگ شدین دلیل نمیشه حتما

درست باشه. مادرای قدیم خیلی آگاه نبودن ولی الان که

علم پیشرفت کرده و خیلی چیزا در دسترسه تا مادرا

آگاهانه و طبق اصول بچشونو بزرگ کنن

از مادرای امروزی بعیده

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
هیچی کلم سفید بخر برگاشو بکَن لایه هاشو بپیچ دورتادور سینه هات کلا شبانه روز میگیره شیرشو راحت میشی ...

اکه جواب بده بخدا کلی دعات میکنم🤲

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
2805
یعنی چی بچه رو نمیخواد ؟؟؟ عجب مردایی پیدا میشه خدایا

کلا از روزی که بچم دنیا اومد یه دوسه ماه ذوق داشت بعد که بچه جاریم دنیا اومد وپیش پدر شوهر مادر شوهرم بزرگ شد مقایسه کردنا شروع شد هرچی میگم دوقلوهای مثل هم نیستن چه برسه به اینا ول نمیکنن

کلا از روزی که بچم دنیا اومد یه دوسه ماه ذوق داشت بعد که بچه جاریم دنیا اومد وپیش پدر شوهر مادر شوهر ...

یا خدا نصیب هیچکس نشه همچنین چیزی 

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️

اسی من دختر از ۲۷ ماهگی گرفتم شیر رو ولی متاسفانه دندانش خراب جنس دندون خوب نیست الان همه میگه چه ربطی داره چند تا دندون پزشکی دکتر بردم حرف همه یکی بود نهایتش شیر مادر تا دوسالگی 

کلا از روزی که بچم دنیا اومد یه دوسه ماه ذوق داشت بعد که بچه جاریم دنیا اومد وپیش پدر شوهر مادر شوهر ...

همش تو مخ شوهرم میرن بچه اون باهوشه فلانه هرچیم من میگم مشاوره میگه فایده نداره بچه من نه ماهگی حرف زد راه رفت همه کاراش زودتر شروع کرد ولی چون بچه جاریم اونا بزرگ گردن انگار برترینه برای من مهم نیست سالم باشن دوتاشون ولی جاریم و مادرشوهرم گند زدن به زندگیم وبچم نابود شد 

جواب میده ان شالله دوشیدن اینا سخته بابا آدم میمیره همی روشو برو نتیجه بهم بگو

حتما انجام میدم و اگر جواب بده بخدا تا روزی که یادم بیاد برات دعا میکنم🌹من سرِ پسرم (بچه اولم)روزهای اول شیردهی،سینه هام 

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
همش تو مخ شوهرم میرن بچه اون باهوشه فلانه هرچیم من میگم مشاوره میگه فایده نداره بچه من نه ماهگی حرف ...

الازم جاریم میره سرکار اونم میکوبن تو سرمن گفتم خداروشکر یکی پیدا شد بشه خدای شما فقط منو بچم با اون وبچش مقایسه کنین به شوهرم گفتم اگر بچه اون از نظر شما بهتره چون پدرش پدری کرده نه مثل تو گاو ندونی چطور بابچت حرف بزنی بیخیال مهم نیست زندگی من هرچی بگم میشه غصه 

ومنی ک دخترمو ۱سال ۸ماه از شیر وپوشک همزمان گرفتم 🫠الان یکسال دوماهش هست دستشویش بگیره خودش شلوارش ...

خداروشکر کن جایی بازگو نکن بچه زود چشم میخوره بچه منم یکسالگی جیش وپیش میگفت ولی بابای نفهمی با ندونم کاری‌کاریاش گندزدایی به آینده بچم 

2810