2777
2789
عنوان

دخترم بیستو هفت ماشه یعنی دوسالو سه ماه هنوز جرات نگردم از شیر بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1459 بازدید | 114 پست
تصمیم منم همین بود امروز خواهرم زنگ‌زد گف بس کن بگیر از امروز منم مصمم امیدوارم موفق باسه دعا کنین

من که قصد گرفتنش رو ندارم .

خودم تا چهار سالگی شیر خوردم 🤣

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..
دوستان من ماه پیش صبر زرد زدم دخترم دیگه سمتش نیومد با اینکه بشدت وابسته بود ولی مشکل اینجاست که سین ...

دختر خوب زیر آب ولرم باید میدوشیدی تا کم کم خشک بشن

یک روز دنیا شبیه رویاهامون میشه...🍃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نودل و با شیر میپزم ذرت هم میریزماگه باشه توی خونه کره یا خامهپودر سیر و نمکخیلی خوب میشه من دوس ...

ذرت جز کنسروی جور دیگه نمی‌خورم 

با کنسروی خوب میشه ؟

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️
اصلا بچه اتو مقایسه نکن با کسی و نذار مقایسه کنن دیگرانم. چندین بار به فاصله چندماه تمرین کنید جایزه ...

بله اینطور ک بوش میاد خیلی سخته .‌ مخصوصا پسر من ک تو همه چیش تاخیر داشت از همون گردن گرفتن تا نشستن و چهار دست و پا و راه رفتن .. امیدوارم تا عید این مرحله م بگذره 

2805
بجز آب لیمو و سوسیس پنیری و پنیر چدار دیگه با چی خوب میشه نودل ؟

آب نودلو کمتر کن، بزار بیشتر بپزه و لعاب بندازه

پودرشم لحظه های آخر اضافه کن

پایه نودلی که من درست میکنم اینجوریه

حالا چیزایی که میشه بهش اضافه کرد سلیقه ایه

من هویج، ذرت، نخود فرنگی، سوسیس و هرچی دستم بیاد

میریزم😂 میشه کلا نودلو با شیر پخت یا پنیر پارمزانم زد

آخرش نفهمیدیم پارمسان یا پارمزان😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
آب نودلو کمتر کن، بزار بیشتر بپزه و لعاب بندازهپودرشم لحظه های آخر اضافه کنپایه نودلی که من درست میک ...

فرقی نمیکنه کلا هر دو رو میگن 

من کلا به جا یه لیوان و نیم یه لیوان میندازم 

پودرشو هم اون آخر با کمی نمک و آب لیمو میریزم 

با شیر هم یه سری نودل کره ای با دوکبوکی گرفتم خیلی خوب شد

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️
حالا دستور نودل بذار میگن خیلی ضرر داره راستع؟؟

کجاش ضرر داره 

همون نشاسته است دیگه

گناه داره بچه با پدرش صحبت کنید یا ببرید مشاوره

صحبت کردم مشاوره رفتم از روزی که بچه دارشدم همه دعواهامون سر بچه هست بس نکته بینه خستم کرده باورت میشه به خاطر اینکه بچشون نبینه رفته خوابگاه یعنی شهری که کار می‌کرد خونه داشتیم اجاره ای دیگه دنبال خونه نگشت برگشتم شهر خودمون الان ده روزهمیاد سه روز میمونه همش دعوا دارن

دختر خوب زیر آب ولرم باید میدوشیدی تا کم کم خشک بشن

آخه گفتن اگه بدوشی دوباره شیر تولید میشه (مثل ِ زمانیِ که بچه می مکه )و نباید اینکار رو بکنی😭

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
ممیشه بیشتر توضیح بدی خدا خیرت بده خیلی ذهنم درگیره😭

هیچی کلم سفید بخر برگاشو بکَن لایه هاشو بپیچ دورتادور سینه هات کلا شبانه روز  میگیره شیرشو راحت میشی از دردش 

منم اینکار  کردم سر دختر بزرگم معجزه شد

صحبت کردم مشاوره رفتم از روزی که بچه دارشدم همه دعواهامون سر بچه هست بس نکته بینه خستم کرده باورت می ...

یعنی چی 

بچه رو نمیخواد ؟؟؟ 

عجب مردایی پیدا میشه خدایا 

2810