یه ساله ازدواج کردیم ۲۱ سالمه شوهرم ۹ سال بزرگتره خودم علاقه ای به بچه دار شدن ندارم چون سنم کمه ولی به نظرتون چه زمانی مناسبه برای بچه اوردن ؟چند سال دیگه خوبه؟
من از دونفره بودن فک کنم هیچوقت خسته نشم نمیدونم چرا از نوجونی هم زیاد میونه با بچه ها نداشتم
بچه خود آدم خیلی فرق داره
خیلی ها رو میشناسم اصلا مختلف بچه دار شدن بودن اما ناخواسته بچه دار شدن و الان عشق و زندگی شون شده شیرین کاری های بچه اشون.
بچه تا کوچیک هست صبح و عصر و شب میخوابه و آدم فرصت دو نفره بودن با همسرش رو هم داره.
خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و لبنان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی عالم نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید میشود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من به شخصه بهترین شرایط برای بچه دار شدن رو دارم . اما علاقشو ندارم 🤣😅
مثلاً شرایط ات چیه ؟
خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و لبنان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی عالم نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید میشود
خودم یه اشتباه کردم یازده سال پیش که ازدواج کردم گفتم زوده هنوز بچه ام بچه نمیخوام این همه وقت انداختم عقب الان که از پا افتادم حس حال اعصاب و نیروی بدنی اون موقع رو ندارم یادم افتاده بچه بیارم پشیمونم ای کاش همون اول آورده بودم الان راحت بودم