2777
2789
عنوان

خانومای متاهل به نظرتون کی بچه بیاد خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1443 بازدید | 161 پست
خب من تجربه ندارم شایدم واقعا طرز فکر من اشتباهه

من وقتی عروسی کردم و هنوز بچه نداشتم یکی از دوستام که بچه دار شده بود بهم گفت خیلی راضی هست گفت بعد از اومدن بچه دیگه با شوهرش سر موضوعات کوچک بحث و جدل ندارن و کانون خانواده اشون خیلی گرم تر شده

من باورم نمیشد

اما الان که سه تا بچه دارم میبینم بعد از اومدن هر بچه رابطه من و همسرم هم صمیمی تر و عمیق تر شد چون غیر از همسر بودن ، مادر و پدر یک بچه مشترک هم هستیم و این صمیمیت حقیقی رو خیلی بیشتر میکنه

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و لبنان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی عالم نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود
منم الان اطرافیانم فکر میکنن نازام بچه نیاوردم تا الان🙁

😑درکت میکنم ،ولی من اهمیت ندادم به حرفشون خودم یهو تصمیم جدی شد بعد یک سری مشکلات ،شما هم‌ محل نده بهشون هر وقت خودت تصمیمت قطعی شد اقدام کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😑درکت میکنم ،ولی من اهمیت ندادم به حرفشون خودم یهو تصمیم جدی شد بعد یک سری مشکلات ،شما هم‌ محل نده ...

منم به حرفشون گوش نمیدم اهمیت هم نمیدم چی میگن یعنی شوهرم بهم میگه ولشون کن مهم نباشه برات

راست میگن کسی نبود نصیحت درست درمون کنه منو فقط رفتار فضولانه دیدم که ببینن نازا هستم که بچه نمیارم ...

بی حوصلگی تو بارداری فقط به خاطر کمبود آهن هست

چون بچه تو شکم مادر برای رشد جسمی اش مواد مغذی بدن مادر رو میگیره

منم سردرد داشتم و بی حوصله و بی انرژی بودم اوایل بارداری سریع رفتم آزمایش خون دادم مشخص شد کمبود آهن گرفتم،

قرص آهن خریدم هر شب قبل خواب یکی میخوردم خیلی خوب شدم مثل حالت قبل بارداری ام فعال و پر انرژی شدم

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و لبنان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی عالم نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود
2805
نمیدونم افسردگیه یا نه ولی زود رنجم زود احساساتی میشم نمیتونم محکم و قوی باشم از لحاظ احساسیاره داری ...

منم این جوری ام رفتم دکتر غدد گفت فیلم هندی بازی در نیار مخت درست کن 

خوب اگر بچه دار نشی همه اموال تون میرسه به خواهر برادرای تو و شوهرت و بچه های اونا،چون بعد از شما اح ...

نه نمیرسه 

صفر تا صد میرسه به انجمن حمایت از حیوانات 😅

کسی هم نمیتونه مانع انتقال شه

شاید هم سالهای آینده یه بچه داشته باشیم . اما فعلا قصدشو ندارم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

نه نمیرسه صفر تا صد میرسه به انجمن حمایت از حیوانات 😅کسی هم نمیتونه مانع انتقال شهشاید هم سالهای آی ...

برو ببین تو خارج داستان چیه

اونایی که به جای بچه حیوان خانگی دارن برخی جاها دولت کل پول ارث رو برمیداره چون انتقال به حیوانات ممکن نیست

اگر هم می‌خواین به انجمن مثلاً حمایت از حیوانات یا حمایت از محیط زیست بدید تا زنده هستید خونه اتون رو باید به نام اونا بزنید وقتی انسان فوت کنه فقط اگر وصیت نامه تو دفتر و محضر رسمی شده باشه و یک نفر وکیل تون باشه یا وارث یا آشنا تون باشه و پیگیری کنه می‌تونه این پول رو به اونا بده وگرنه اگر محضری نباشه همه پول ها میشه برای فامیل هاتون 

برو ببین تو خارج داستان چیهاونایی که به جای بچه حیوان خانگی دارن برخی جاها دولت کل پول ارث رو برمیدا ...

عزیزم من هم وکیلم و هم به قوانین تسلط دارم 

میدونم چیکار کنم 

خیالت راحت 

یه سری از دارایی ما اصلا قابل دسترسی برای اطرافیان و دولت هم نیست 😅 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خب شاید اگه زود هم میاوردید پشمون میشدید که زیاد دونفره نبودین

دقیقا حرف دل منو گفتین..آی گفتی..

#‍الحق

💜متاهل و متعهد💜ببین بگرد بخور بخواب خلاصه عشق و حال کن دنیا دو روزه!!!