2777
2789
نه برام مرده فرقی نداره وقتی میاد خونه مادرشوهرم لااقل بچم چشم به درنمیمونه احمق بیشعوربیاد باهاش با ...

درک نداری وقتی صدای ماشین میاد بچم همش میگه بابا اومد یت صدای در همسایه میاد میگه بابام اومد از ناراحتی شب ادراری بگیره هرکسی لیاقت این نیست مرد صداش کنن بتونه خونه بگیره شب زن وبچش کنارش بخوابن از عمد نگیره تا بچه اذیتش نکنه راحت بخوابه باشگاه بره کارای که ما هیچوقت مانعش نبودیم بهونه الکی بیاره روزی نیست ارزوی مرگش نکنم سه سال شبانه روز کمک برادرش وپدرش کرد خونه سه طبقه ساختن یه طبقه ندادن دست ما حتی گفتم اجاره میدم میدونی چی بهم گفت همین شوهراحمقم خونوادم برام می‌مونن دقیقا بچم سه ماهش شد زندگی من سیاه بود سیاهتر شد

خودتو سرگرم کن به خودت برس دختر خیلی به خودت برس چه از نظر جسمی چه روحی

روزا خیلی خوبم ینی بخاطر بچم باید قوی باشم

شب ک میشه دیگ دلم وانمیسته چی بگم خدا انشاالله کمکم کنه ک پس فردا بچم بهم افتخار کنه بگ مامانم قوی بود چقدر 😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونی شاید منم تنها بودم همین بود از خدا خیلی ممنونم ک بهم بچمو داد ولی شبایی ک مریضه نگم برات تنها ...

میفهمم عزیزم ...منم ی شبایی گریه میکنم و دلتنگ میشم ... چاره ای نداریم عزیزم جز تحمل و ب امید خدا بهتر شدن اوضاع

مطمئنم زود زود بغلت میگیرم فرزندم🥹♥️🌱♥️

درک نداری وقتی صدای ماشین میاد بچم همش میگه بابا اومد یت صدای در همسایه میاد میگه بابام اومد از نارا ...

عزیزم چقدر سخت

ولی میدونی من همیشه میگم خدا نگاه ب صبر ادما میکنه بهشون مشکلات میده

من مطمئنم تو خیلی صبور و قوی هستی

زندگی همیشه چرخش اینجوری نمیمونه عزیزم

درک نداری وقتی صدای ماشین میاد بچم همش میگه بابا اومد یت صدای در همسایه میاد میگه بابام اومد از نارا ...

مرگ برای این بشر کمه باید زجر بکشه باید تاوان اشکهای من وبچمو پس بده باید بسوزه همینطور که بچم تو تب میسوخت میتونست کنار بچش باشه رفت خونه باباش چون مادرش فشارش بالا رفته بود بااینکه همه بچه ها بالاسری بودن یه کلمه نگفت بچم مریضه منتظر اون روزی هستم زجر کشیدنش ببینم 

میفهمم عزیزم ...منم ی شبایی گریه میکنم و دلتنگ میشم ... چاره ای نداریم عزیزم جز تحمل و ب امید خدا به ...

انشاالله امیدوارم زندگی همه ماها ب روال قشنگی برسه 🌸

عزیزم چقدر سختولی میدونی من همیشه میگم خدا نگاه ب صبر ادما میکنه بهشون مشکلات میدهمن مطمئنم تو خیلی ...

نه صبور نیستم مجبورم بخ این زندگی نکبتی ادامه بدم یه بابای دارم ازاین سگتر ونجس تر برای فرار از جاه افتادم تو چاه 

شبی نیست بچم بدون گریه بخوابه من باهاش حرف نمیزنم فقط زنگ میزنم بچم باهاش حرف بزنه شاید آدم بشه ولی سگ مهربونتر از این بشره بچه جاریم همسن بچه منه یه شب باباش شکار بود بچش بهونه باباش گرفت از کارش مرخصی گرفت اومد پیش بچش کلی آدم دورش بودن بعد مادرشوهرمیگم بدبخت طاقت دوری باباش نداره گفتم بچه من از سنگه گفت نه اون فرق داره گفتم آره باباش سگه

شبی نیست بچم بدون گریه بخوابه من باهاش حرف نمیزنم فقط زنگ میزنم بچم باهاش حرف بزنه شاید آدم بشه ولی ...

اول بابام بمیره بعد شوهرم بعد مادرشوهرم که آتیش انداخت توزندگیم نمیرن زجر بکشن ببینم تاوان میدن شاید مرحمی بشه به دل خون من وبچم

اول بابام بمیره بعد شوهرم بعد مادرشوهرم که آتیش انداخت توزندگیم نمیرن زجر بکشن ببینم تاوان میدن شاید ...

بچه دوساله زندانی کردن داره من رفتم حمام تو دستشویی حبسش کرده چرا جیش کرده تو خودش بعد یه شب بعدش برادرشوهر زنگ زده با خنده آره من خوابیدم بچم جیش کرده تو دهنم گفتم زنده هست گوشی رو بلندگو بود دست شوهرم بند بود گذاشت روبلندگو گفت یعنی چی وقتی جریان گفتم گفت اگر زیادیه بدین من گفتم برادرت زیادیه به مادرت بگو پسش بگیره خندید قطع کرد هر نری مرد نیست

ن دیگ تو‌جاده هاس همش دلم شور میزنه حالم شبا بد میشه وای دارم فقط روانی میشم بچم ک میخابه گریه هام ش ...

خدا نگهدارش

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

بچه دوساله زندانی کردن داره من رفتم حمام تو دستشویی حبسش کرده چرا جیش کرده تو خودش بعد یه شب بعدش بر ...

مجوری موقعی که میاد پوشکش میکنم بدبخت هرچیم دعواش میکنه بیشتر میره سمتش

شوهرمن ده روز یه بار میاد میتونه خونه بگیره جایی که کار میکنه ولی نمیگیره میگه بچه اذیتم میکنه رفته ...

واه این دیگه چجور پدریه خاک تو سرش 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود