2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرمن ده روز یه بار میاد میتونه خونه بگیره جایی که کار میکنه ولی نمیگیره میگه بچه اذیتم میکنه رفته ...

نگو عزیزم سخته درکت میکنم ولی دور از جونشون ی اتفاقی بیوفته اونجا میفهمی باز سایش بالاسرت کافی بوده

ن دیگ تو‌جاده هاس همش دلم شور میزنه حالم شبا بد میشه وای دارم فقط روانی میشم بچم ک میخابه گریه هام ش ...

با خودت این کارو نکن عزیزم ...خدا پشت و پناهشون باش 

مطمئنم زود زود بغلت میگیرم فرزندم🥹♥️🌱♥️

اینجا هر کی بنا به حسی که به شوهرش داره نظر میده اگه شوهر خوبی داشته باشه میگی تنهایی سخته و به دقیقه بدون شوهر دوام نمیارم ولی اگه شوهرش مرد زندگی نباشه میگه بهتر از تنهایی لذت ببر خوش بگذرون

نگو عزیزم سخته درکت میکنم ولی دور از جونشون ی اتفاقی بیوفته اونجا میفهمی باز سایش بالاسرت کافی بوده

نه برام مرده فرقی نداره وقتی میاد خونه مادرشوهرم لااقل بچم چشم به درنمیمونه احمق بیشعوربیاد باهاش بازی کنه اونم عین خیالش نباشه بچسبه به مادرش خبر مرگ خودش و مادرش بیارن برام اون روز برام بهشته

نه برام مرده فرقی نداره وقتی میاد خونه مادرشوهرم لااقل بچم چشم به درنمیمونه احمق بیشعوربیاد باهاش با ...

امیدوارم هرچی دوس داری برات اتفاق بیوفته ی حال خوب عزیزم🩷

بعضی شبا تنها میرم رستوران ب اهدافم می‌پردازم ...کتاب میخونم ... خلاصه خیلی خودمو سرگرم میکنم

میدونی شاید منم تنها بودم همین بود 

از خدا خیلی ممنونم ک بهم بچمو داد ولی شبایی ک مریضه نگم برات تنهایی ببرمش دکتر تنهایی ببرمش مهد 

دو سه شب پیش پشت هم دو شب زلزله اومد شهر من اونجا ها از همه. سختره